turkcellden her yöne dakikası herşey dahil 18 ykr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknoxX

teknoxX

Üye
    Konu Sahibi
turkcellden her yöne dakikası herşey dahil 18 ykr
evet yanlış okumadınız heryöne dakikası 18 ykr

hanımın faturalı hatını iptal ettirmek için telefon actım hattı gelen aramalar acık giden aramalar kapalı konuma getirttrdim . ertesi gün beni arayan hanfendi ne vadediyse kabul etmeyip hattın kapatılmasını istedim bunun üzerine oradaki hanfendi bana aylık sabit ücreti 1,5 ytl olan 12 ay boyunca heryöne 18 ykr olan bir tarifeleri olduğunu söyledi

turkcellin tüm tarifelerini bildiğim için böyle bir tarifenin olmadığını yenimi cıktığını sorduğumdaysa biz genel müdürlükten arıyoruz buna yetkimiz var dediler

ama burda bir ayrıntı vereyim 4440532 arayıp hiç vakit kaybetmeyin oradaki arkadaşların hiç biri bu kampanyadan haberdar deil

telefonunuzu iptal ettirmek istediğinizi söyleyin en geç 2 gün içinde hattınızı neden iptal ettiriyorsunuz diye size geri dönen arkadaş ancak bu fiyat tarifesinden sizi yararlandırabiliyor benim hattım faturalı hattı bu arada su an her yöne dakikası dace 18 ykr ye konusuyorum herşey dahil

paradox1026

paradox1026

Üye
banada 500 kntr hediye etmişlerdi:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
denemeye değerde hangi hattıma ne yapayım....................

kurtoglu87

Üye
degmez kardesın ona bana 12 ay boyunca her yone 2 saat bedave verdı 12 ay boyunca bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt