Eyvallah kardeş çalışıyor :oke:
yalnızkalp31 Üye evet arkadaşlar bende sizlere aynen katılıyorum vadafone sınırsız internet cok güzel
~ angLr ^^ Üye kostantin_52' Alıntı: hocam zaten adam turkcell için yazmış ,vodafone varsa eğer nie buralarda dolaşıyosunuz Genişletmek için tıkla ...
kostantin_52' Alıntı: hocam zaten adam turkcell için yazmış ,vodafone varsa eğer nie buralarda dolaşıyosunuz Genişletmek için tıkla ...
turgaykral Üye Girdim baktım nette dolaşıyor. Turkcell den bilgi mesajı nı bekliyorum. ----------Eklendi @ 15:06:06 ---------- Yazıldı @ 15:04:59 ---------- Gençler denemeyin bence 50 kruşu alıyor.. %100 paralı uygulama
Girdim baktım nette dolaşıyor. Turkcell den bilgi mesajı nı bekliyorum. ----------Eklendi @ 15:06:06 ---------- Yazıldı @ 15:04:59 ---------- Gençler denemeyin bence 50 kruşu alıyor.. %100 paralı uygulama
mstf_l Üye Ocean258' Alıntı: turkcell bedavaya günahını vermez.. Genişletmek için tıkla ... Zaten bu turkcellin verdigi bisey degil turkcellin acıgını kullanarak girme yontemi
Ocean258' Alıntı: turkcell bedavaya günahını vermez.. Genişletmek için tıkla ... Zaten bu turkcellin verdigi bisey degil turkcellin acıgını kullanarak girme yontemi
Hünkar Kepoğlu Üye çok var vodafone li arkadaşım istanbulun ortasında bile çekmiyo bırakın bu işleri ya. internetide yavaş
çok var vodafone li arkadaşım istanbulun ortasında bile çekmiyo bırakın bu işleri ya. internetide yavaş