Turkcellden Aldığım Nokia E63 dan Turkcell'i Silmek

Sponsorlu Bağlantılar

buludag89

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden Aldığım Nokia E63 dan Turkcell'i Silmek
Turkcel kapya ile aldıgım e63 için telefon açılırken ve kapanırken türkcel animasyonu ve müziği çalıyo onları nasıl kaldırabilirim_?
Şimdiden teşekkürler...

technoman34

technoman34

Üye
Turkcel kapya ile aldıgım e63 için telefon açılırken ve kapanırken türkcel animasyonu ve müziği çalıyo onları nasıl kaldırabilirim_?
Şimdiden teşekkürler...

product kodunu değiştirip versiyon yükseltmesi yaparsan olur ama tavsiye etmem garanti dışı kalır çünkü o bir kampanya telefonu

buludag89

Üye
    Konu Sahibi
Baska bır yolu yok mu programlarla falan :S

e_korn

e_korn

Üye
Hadi ya gerçekten böyle birşeymi var? Yok artık ya anca Türkiye'de olurdu bu. Dostm teli hemen garanti kapsamında servise verip versiyon yükseltilmesini istiyorsun yada bu animasyondan kurtulmak istediğini söylüyorsun. sorun yaratacaklarını sanmıyorum.

blue_dolunay

blue_dolunay

Üye
aynı dert bendede war bende nokia servisine basvuracam en garantili iş o

mami24

mami24

Üye
öyle kalsa ne oluyoki bi zararı olmadıktan sonra

buludag89

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik öyle kalsın zaten uğraşamam çünkü kolay bi şekilde silinmiyo :S

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bizim akrdeşin e250 de de bu sorun var versiyon atman sorunu çözecektir.

lion3455

Üye
arkadaşlar merhaba.nokia e63 telefonlar için herhangi bir program tema güncel bişeyler varmı yardımcı olursanız sevinirim.teknoloji adına kim ne yenilik araştırma yapıyor ve bizlere sunuyoırsa teşekkürediyorum..

SertaGE

SertaGE

Üye
Versiyonu kendiniz yükseltseniz dahi cihazınız asla garanti kaspamı dışında kalmaz. Cihazınızın garantisi donanımsal sorunlar için geçerlidir, Yazılımsal hiçbir müdahale garantiyi etkilemez. Nokia Yazılım Güncelleme programıyla en güncel yazılımı atarsanız bu dertten kurtulursunuz.

caglar81

caglar81

Üye
teşekkürler

exi08

exi08

Üye
Çok Üzgünüm Ama Kesinlikle Değiştiremezsin Çünkü Turcell'e özel üretilmiş bir üründür. Her çeşit format ve versiyonların hangisini denerseniz deneyin kesinlikle olmaz...! Bende kampanyadan aldım. my nokia ile görüştüm ve romunun tukcell'e özel tasarlandığını söyledi :(

maki20

maki20

Üye
yazılım güncellemesi garanti kapsamını etkilemiyor kardeşimin n95 i en son yazılımı yükledik 3 ay önce garantiden mikrofon için teknik servise gönderdik hiç bi sorun çıkmadı

SertaGE

SertaGE

Üye
Dediğim gibi cihaz garantileri donanımsal sorunlar için geçerlidir. Yazılımsal hiçbir müdahale telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkartmaz. Bu telefonlarda, notebook'larda, desktop'larda.. vb heryerde aynı şekilde geçerlidir...

kamanuu

kamanuu

Üye
arkadaşlar phoneix le yapılıyor daha bugün denedim

tsavaci

Üye
arkadaşım my nokia falan şaşırmış sanırım. genpaya gidiosun garanti kapsamında güncel versyonu atıolar ve telefonun düzeliyor. yada product code falan uğraşmak istersen kendin yap. sorunun çözümü basit...

tsavaci

Üye
arkadaşlar lütfen kulaktan dolma yada denemeden orada burada üfürüp yazanlara kanıpta burada fikir beyan etmeyiniz:) turkcell kampanya telefonum var. reklamdan kurtulmak ve güncel versiyon yüklemek için ;

E63 RM 437_EURO_200.21.012_v4.0 ile telefonunuzu güncellerseniz, hem telefonunuzu güncel yazılım ile kullanırsınız hemde turkcell yada vesaire reklamlar olmadan.. tabi bunun için aa-tolga'nın yazısını okuyup anlattıklarının hepsini sırasıyla yapmanız gerekiyor. Dediklerini tek tek yaptım ve şimdi telefonum gayet güzel çalışıyor. Tekrar aa-tolgaya teşekkürler...

aa-tolga'nın yazısı : http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

GrabellA

GrabellA

Üye
versiyon at garanti dışı kalma kalırsa beni bul :D

aulubey

aulubey

Üye
bende de vardı gönderdim nokia serwisine wersiyon yükselterek hallettiler D:

brkckr5

Üye
giriş ekranındaki resmi : araçlar - ayarlar - genel - kişiselleştrme - ekran - we açılış notu / logosu kısmından seçebilirsin.. ben degiştirdim..

Üst Alt