• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Turkcell'den Akıllı Saat: TurkcellNum8 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den Akıllı Saat: TurkcellNum8 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Turkcell’in akıllı kol saati olarak adlandırdığı saat sayesinde, çocuklarınızın nerede olduğunu; SMS ile öğrenebilir, harita üzerinden anlık izleyebilir, tanımladığınız güvenli bölge dışına çıktıklarında SMS ya da e-mail ile bilgilendirilirsiniz. Turkcell’in ''TurkcellNum8" ismini verdiği bu akıllı saati dünyada ilk kez bir operatör tarafından kullanıma sunuluyor.

Kesilmeyen ve çıkarılamayan kol saati sadece ebeveynler tarafından özel bir güvenlik sistemiyle takılıp, çıkartılabiliyor. Bu güvenlik sistemi ise; saati açmak için ebeveynin SMS komutuyla ya da portal üzerinden ''Kayışı çöz / Kapat" düğmesine basarak sistemi devre dışı bırakması gerekiyor. Ebeveyn kontrolü olmadan saat çıkarılırsa, 'saat izinsiz çıkarıldı" mesajı belirlediğiniz hatta kısa mesaj olarak gönderiliyor.

( Turkcell'den akıllı saat )

Siyah, pembe ve mavi renk olmak üzere farklı 3 renk üzerinde tasarlanan TurkcellNum8’e; sınırsız servis ile birlikte 24 ay taahhüt ederek 39 Türk Lirası’na sahip olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz akıllı TurkcellNum8 isimli saatte 120 Dolar ödeyerek ve servis ücretine de 12 ay taahhütlü olarak ayda 29 TL data ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
tek kelimeyle OHAA .Ne satıyorsun arkadaş sen derler adama!

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
yok artık.bu ne ya tasma mı takıyorsunuz artık insanlara.bir çocuğu bu şekilde büyütmek gerçekten akıl mantık işi değil.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
orası zaten ayrı bir konu ama birde şu fiyatlara baksana.Şu tahattüt olayı ne kadar yasal orasıda ayrı bir konu

everest11

everest11

Üye
bugunlerde cok cocuk kaybolluyor bende dusundum boyle bı uygulama olsa var ama kolay erısebılınecek cok ıyı olmus

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
bunu çocuğum olsa koluna taksam bunu gören hırsız zengin veleti der aklında yoksada alır çocuğu götürür.birde çalışma prensibi ne acaba 3G üzerinden mi sinyal alıyor nerden nasıl işaretliyoruz güvenli bölgeyi hem zaten cep tlf zararlı derler 5-10 yaşında ki çocuğun kolunda ha bire tlf sinyali olan bir makine taşımasını istemezdim.sıradışı bir teknoloji ama.Yararlı yada zararlı o ayrı ama her malın bir alıcısı var ve Turkcell bu konuda öncü olmuş güzel birşey.

Aziz™

Üye
bana göre hiç güzel bir şey değil.asla kullanmazdım bu cihazı çocuğum için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt