Turkcell'den 2 Gün Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den 2 Gün Kampanyası
Sistemin belirleyeceği haftada 2 gün (ayda 8 gün) aylık 9 TL (KDV dahil) karşılığında tüm turkcell'lilerle konuşmak ve mesajlaşmak! için hemen 2GUN yazıp 8040'a gönderin.

paradox1026

paradox1026

Üye
:) baktı kar etmeyecek ücretliye çevirdi akıllanmaz bu turkcell tez zamanda bat inşallah.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Iyide tam olarak şartları belli değil. Biraz karışık ve ayda 11 tl bence fazla extra olarak sms de eklemiş. Kötü bir avantaj değil ama iyide değil. Bedava işi iyi oluyordu. Almayı düşünmüyorum.

paradox1026

paradox1026

Üye
:) baktı kar etmeyecek ücretliye çevirdi akıllanmaz bu turkcell tez zamanda bat inşallah.
ÖTV eklenince 11 oluyor sanırım OFLU ücret almadan bedava konuşuyoruz dedin oda oldu:)
biz en iyisi yorum yapmayalım:)
Faturalı hattım yok yapamam bende:D keşke biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı olsalardı ne var biraz avea gibi cömert olsa:D

morfrap

morfrap

Üye
Gene en iyisi turkcell be. Diğerleri ölmüş te cenazesini kılan yok. Bi dimdik ayakta kalan turkcell var.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
katılmayın

morfrap

morfrap

Üye
Güzelmiş walla. Faturalı olsam alırdım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Peki önce cayma bedelliden mi düşecek yoksa turkcell aradığımızda eskisi gibi turkcell dakikalarından mı gidecek?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Peki önce cayma bedelliden mi düşecek yoksa turkcell aradığımızda eskisi gibi turkcell dakikalarından mı gidecek?

Bence önce cayma bedelliden düşmez çünkü o dakikalar Turkcell için daha değerli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...