Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell'den 2 Gün Kampanyası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bungee
Üye
Konu Sahibi
Turkcell'den 2 Gün Kampanyası
Sistemin belirleyeceği haftada 2 gün (ayda 8 gün) aylık 9 TL (KDV dahil) karşılığında tüm turkcell'lilerle konuşmak ve mesajlaşmak! için hemen 2GUN yazıp 8040'a gönderin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
paradox1026
Üye
baktı kar etmeyecek ücretliye çevirdi akıllanmaz bu turkcell tez zamanda bat inşallah.
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Iyide tam olarak şartları belli değil. Biraz karışık ve ayda 11 tl bence fazla extra olarak sms de eklemiş. Kötü bir avantaj değil ama iyide değil. Bedava işi iyi oluyordu. Almayı düşünmüyorum.
ÖTV eklenince 11 oluyor sanırım OFLU ücret almadan bedava konuşuyoruz dedin oda oldu
biz en iyisi yorum yapmayalım
Faturalı hattım yok yapamam bende keşke biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı olsalardı ne var biraz avea gibi cömert olsa
morfrap
Üye
Gene en iyisi turkcell be. Diğerleri ölmüş te cenazesini kılan yok. Bi dimdik ayakta kalan turkcell var.
Mustafa Dümen
Üye
katılmayın
morfrap
Üye
Güzelmiş walla. Faturalı olsam alırdım.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Peki önce cayma bedelliden mi düşecek yoksa turkcell aradığımızda eskisi gibi turkcell dakikalarından mı gidecek?