Turkcellden 2 Gün Bedava - Ayda 64 Saat YENİ KAMPANYA 2009

Sponsorlu Bağlantılar

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
yani 2 gün bedavadan yararlanan biri, cayma bedelliden faydalanamaz. önceki kampanyadada vardı bu. ama biz daha önceden cayma bedelliye katıldık. ve sonradan 2 gün bedavaya katıldık.
yani bir hattı olan veya bu iki kampanyadan faydalanmayan biri bence cayma bedelli kampanyadan yararlanmadan bu kampanyaya başvurmamalı.

mete_bey

Üye
ilkini kaçırmıştım. şimdi ise yakaladım. şanslı günlerim perşembe pazar çıktı. birde her yöne 120 dakika olayını kaptım. zaten vergiler bizden olayı ile açılış vergisi ödemiyeceğim. bizbize ile sabit ücret 1.5 YTL sanırsam aylık 5 ytl'lik bir fatura ile 2009'u geçireceğim.

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
ilkini kaçırmıştım. şimdi ise yakaladım. şanslı günlerim perşembe pazar çıktı. birde her yöne 120 dakika olayını kaptım. zaten vergiler bizden olayı ile açılış vergisi ödemiyeceğim. bizbize ile sabit ücret 1.5 YTL sanırsam aylık 5 ytl'lik bir fatura ile 2009'u geçireceğim.

ücretsiz dakikalarını aşmazsan ve extara mesaj - internet kullanmassan sana 3 ayda bir fatura gelecek. oda sadece 12.5 ytl. eski hattım aynen o şekilde fauralandırılıyor. yeni hattımada öyle yaptım. bu arada tarifen sadece bizbize ise sabit ücret 1,5 ytl. kdvsi vs ile 3 ayda 12 bucuk lira :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Basri abi resmen özendirdin ya kendine :) Bende yeni bir hat alayım diyorum de vergi ödeyeceğim ama şimdi. Vergi bizden kalktı sanırım.

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
vergi kampanyasına devam.
31 ytlyi Turkcell ödüyor ama şu konuya dikkat et. ben aralıkta aldım yeni hattımı. 14 ytl gibi bir ücret var telsiz vs vergisi. o bana bir kerede gelecek. ama sen şuan faturalı hat alırsan bu vergiyi 12 aya bölerek senden alacaklar. yani faturalı hat almanın tam zamanı. :)

__Midas__

__Midas__

Üye
marta kadar bedava konuşmaya devam :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Süpermiş bu haber teşekkürler @bungee, teşekkürler @basri abi :) Faturalı hat almaya karar verdim bende :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
27.5 vergiden de kurtardık. :)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
başvuralım bakalım sağolun haber için...

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
farkındaysanız bu kampanyalar insanları feturalı hat almayada teşvik ediyor.
bir nevi yeni müşteride çekiyor turkcell...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Numara taşınabilirliğinden sonra Turkcell abone kaybeder denirken aksine 294 bin abone kazanmış :oke:

papi40

papi40

Üye
Marttan sonra ne olacak:(

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Cayma bedelli kontratlar için hâlâ aranmayı bekliyorum ben. Bu yüzden 2 gün bedava kampanyasına üye olmadım daha.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Numara taşınabilirliği bize yarıyor.

BuRacK

BuRacK

Üye
Teşekkür ederim. :)

Üst Alt