Turkcellden 2 Gün Bedava - Ayda 64 Saat YENİ KAMPANYA 2009

Sponsorlu Bağlantılar

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellden 2 Gün Bedava - Ayda 64 Saat YENİ KAMPANYA 2009
Her gün kampanyaya başvuran ilk 100 kişiden biri olun, 90 gün boyunca haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'liyle bedava konuşma ve SMS gönderme fırsatını kaçırmayın.

Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 7098'e gönderin.
Kampanyaya katılım 27 Mayıs-30 Kasım arasındadır.

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler hocam. sağolun varolun.

s.volkan

s.volkan

Üye
Turkcellin bu olağan üstü kampanyasını kutlamak gerekiyor..

Tek kelime ile "Rakipsiz"

Tebrikler Türkiyenin Turkcelli

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Çok güzel öncelikle teşekkürler. Ama 12 ay kalma sözü veriliyor, bu biraz korkutucu. Neyse katılalım bakalım. Bilgi için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş. Bu bilgiyi nerden aldın. Ben yolladım katılım dolmuştur, diyor. Sen turkcellden de hızlısın. Baksana turkcell daha sistemi yenilememiş.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
"Kampanya Katılım Dolmuştur"Msjı Geldi Bana da.Kampanya Başlamadı mı Bitti mi ?

kezman_796

Üye
2 ocakta başlıyo dio arkadaş

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Çok güzel öncelikle teşekkürler. Ama 12 ay kalma sözü veriliyor, bu biraz korkutucu. Neyse katılalım bakalım. Bilgi için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş. Bu bilgiyi nerden aldın. Ben yolladım katılım dolmuştur, diyor. Sen turkcellden de hızlısın. Baksana turkcell daha sistemi yenilememiş.

Basri Hocam'ın paylaşımları her zaman %100 doğru çıktı şimdiye kadar :) O diyorsa doğrudur :)

Turkcell coştu, coşturdu :) Konuşmaya doyacağız artık :) 2009 çok güzel bir yıl olacak bize :)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
gsm operatrleri arsnda abone kapma yarışı son hız devam ;)

kezman_796

Üye
sölüyoz ama dinleyen yok bugün 1 ocak yarn olunca başlıyo yani başwuruda o zmn başlıyo

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Basri Hocam'ın paylaşımları her zaman %100 doğru çıktı şimdiye kadar :) O diyorsa doğrudur :)

Turkcell coştu, coşturdu :) Konuşmaya doyacağız artık :) 2009 çok güzel bir yıl olacak bize :)

sağolasın tksharmely.
sağlam yerden alıyoruz haberi.
bu yuzden yanlış haber olarak değerlendirilmiyor.

ilk msjımdı dikkatlice okursa bazı arkadaşalr sordukları sorunun cevabını alacaklardır.
hatta ilk satır..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sen de sağol Basri abi :) Paylaşımlarına emeklerine sağlık :)
Son 3 dk kaldı :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
00:00 itibari ile olay gerçekleşmiştir.
iki hattımlada yaptım.
biri pazar-salı
diğeri perşembe salı bedavaaaaaa :)

biz bazen gercektende turkcellden hızlı oluyoruz bu konularda...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kayıt olmak için BEDAVA yazıp gönderdim. SMS geldi.
1.Mesaj

"Sanslı günleriniz Çarşamba ve Pazar.Her hafta iki gün bedava konuşmak için 2009 boyunca Turkcelli olmaniz yeterli! Kayit için bir sonraki mesajı onaylayın." bu ilk mesajdı.

2. Mesaj:

"Şanslı günlerinizde bedava konuşmak için bu mesaji hemen EVET yazıp cevaplayarak 2009da da Turkcelli olma sözü verin.Bu süre içinde hattınız kapanırsa ücreti 40TLdir.Bedava konuşmaya başlamak için onayinizdan sonra size göndereceğimiz SMSi bekleyiniz."

3. Mesaj

Onayınızı aldık.Kampanya başladığında size kısa mesajla bilgi verilecektir. Şanslı günlerinizde bedava konuşmaya başlamak için bu mesajı bekleyiniz.

4. Mesaj

Kampanyanız başladı: 1 Marta kadar Çarşamba ve Pazar günleri, Tüm Turkcellilerle ayda yurt içi 64 saat bedava konuşacaksınız.Turkcellin keyfini çıkarın.

bungee

Üye
Mesaj ile gönderilen günlerle, online işlem merkezinde görünen günler uyuşmamaktadır, temkinli davranmakta yarar var.

Not: Bende uyuşmuyor, günleri uyuşan arkadaşlar olabilir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Benim bedava günlerim mesajda Çarşamba ve Pazar dedi.Online İşlem Merkezinde ise Salı ve Cumartesi diyor. Bir hata var sistemde sanırım.

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu kampanyada pazartesi günü olmuyordu diye biliyorum ben.
(yanlış biliyorda olabilirim ama hiç duymadım pazartesi)
az önce bir arkadaşa yaptık. gelen msjda pazar ve pazartesi gunleri yazıyordu....
Pazartesi gelen varmı aranızda...

bungee

Üye
arkadaşlar bu kampanyada pazartesi günü olmuyordu diye biliyorum ben.
(yanlış biliyorda olabilirim ama hiç duymadım pazartesi)
az önce bir arkadaşa yaptık. gelen msjda pazar ve pazartesi gunleri yazıyordu....
Pazartesi gelen varmı aranızda...

Önceki kampanyada pazartesi yoktu. (Ama bende vardı, çünkü ben önceki kampanyadan da önce bu kampanyaya katıldım, bu gün 3. kez katılıyorum)

Ama bu farklı bir kampanya olduğundan pazartesi gününü de dahil etmiş olabilirler.

Kampanya bilgilerinin internet sitesinde yayınlanmasıyla bir çok soru-sorun açıklığa kavuşacaktır. (umarım)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Önceki kampanyada pazartesi yoktu. (Ama bende vardı, çünkü ben önceki kampanyadan da önce bu kampanyaya katıldım, bu gün 3. kez katılıyorum)

Ama bu farklı bir kampanya olduğundan pazartesi gününü de dahil etmiş olabilirler.

Kampanya bilgilerinin internet sitesinde yayınlanmasıyla bir çok soru-sorun açıklığa kavuşacaktır. (umarım)

Bu gün itibari ile turkcell web sitesinde kampanya detayları verilecek diye biliyorum.
ama verilmeyedebilir.

piri.reis

piri.reis

Üye
çarşamba-pazar eskisi gibi :pro:

bungee

Üye
Cayma bedelli kontratlara katılmak isteyenlerin dikkatine!!!

Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.

Üst Alt