Turkcellde ilk ay vergi olayı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papi40

papi40

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellde ilk ay vergi olayı
s.a. arkadaşlar ben faturalı bir hat aldım. vergi indiriminden yararlandım.şartlarda ise şu var:

Kampanya kapsamında satın alınan hattın 12 ay içinde iptal edilmesi, hattın borcundan dolayı kullanıma kapatılması veya ödeme tipi değişikliği durumunda, kesilecek son faturaya 27,8 YTL'lik Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi bedeli yansıtılacaktır.

fakat daha sonra kontörlüye çevirdim hattı. bu yüzden benden bu vergiyi alacaklarını söylediler. oysa ki hattı iptal ettirmedim. sizce bu konuda haksız mıyım? ne yapmalıyım?:mahcup:

piri.reis

piri.reis

Üye
alırlar. yapabileceğin birşey yok. kurallar böyle.
bi o siteye bi bu siteye gitme yaw.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
siz direk kontörlüye çevirememişsinizdir ilk önce farklı bi operatöremi geçtiniz??

papi40

papi40

Üye
    Konu Sahibi
direkt kontorluye geçtim. şartlarda hat iptali diyor. hat iptal olmuyor ki.
bilal kardeş bi o siteye bu siteye gitme demenle ne kastettin anlamadım:s

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hat iptali oluyor, çünkü sözleşme de hattı siz faturalı olarak aldınız. Farklı operatöre geçmek, aynı operatör içinde kontörlü veya faturalı değişimi de sözleşmedekinin tersini yapmaya denk geliyor.

Almaları bu parayı gayet normal, sözleşmedeki şartlara bakılırsa. :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet gayet normal. Almasalar o zaman hattını kapatacaklar önce kontörlu hatta geçer ve kontör yuklemeyerek ölüme terkeder. Turkcell ise buna bir şey yapamaz. Bundan dolayı bu şekilde bir yol bulmuş. Kampanya gayet açık ve net hiçbir hakkın yok bu parayı ödeyeceksin. Sana kalansa numaranın başı faturalı gibi duracak forsunu atacaksın ama halbuki kontorlu hat. Neyse bir dahakine daha dikkatli olursun.

piri.reis

piri.reis

Üye
o para tamamen devlete gidiyor. biliyorsunuz değil mi?
vergiden kaçmak suçtur.
1 yıl boyunca turkcellde kalacağım derseniz turkcell sizin adınıza o parayı devlete kendi cebinden veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt