Mad EagLe
Üye
Türkcell yine tadını damakta bıraktı.
Önce ben yaptım paketi çıkardı. 19 tl 500 dakika her yöne konuşma verdi +5 tl ile 500 mb ya da her yöne 1000 sms ya türkcelle yanılmıyorsam 7500 sms veriyordu. Yani 30 tl yüklediğimizde 19+5+5=29 harcayarak hem konuşma, hem sms hem de internet paketi alabiliyorduk. Ama türkcell hemen bu kampanyaya zam yaparak ek paketleri 7 tl yaptı yani artık 19+7+7–33 tl ve de konuşma paketini 250+250 olarak ikiye böldü. Ayrıca önceden 30 yüklemede her yöne 120 dakika geliyordu. Sonra onuda aldı her yöne 1000 sms ve 100 mb yaptı o da bazen gelmiyordu bir keresinde 100 mb gelmedi. Bir keresinde de 1 hafta sonra geldi ve türkcell hala doymadı sabah attığı mesaj :
31 Ekim'de 30TL ve uzeri yuklemelere her yone 1000SMS+100MB kampanyasi sona eriyor diye uzulme, gnctrkcll'de kampanya bitmez. 1 Kasim'dan itibaren 30TL ve uzeri yuklemelere Turkcell'lilerle 1000SMS+100MB hediye.
Bir de mesaja öyle bir başlamışki mesaja daha güzel bir kampanya yapmış gibi sevindim okumaya başlayınca
meğerse her yöne olan 1000 smsi sadece türkcell içi yapmış. Konuyu haberiniz olsun diye açtım çünkü her yöne sms işime yarıyordu heleki bayram üstü daha çok lazım olacakken türkcell onada kanca attı kullanıyorum ve memnunum diğer operatörlere göre şebeke ve 3g hızı yönünden iyi fakat böyle küçük hesapları mide bulandırıyor.
31 Ekim'de 30TL ve uzeri yuklemelere her yone 1000SMS+100MB kampanyasi sona eriyor diye uzulme, gnctrkcll'de kampanya bitmez. 1 Kasim'dan itibaren 30TL ve uzeri yuklemelere Turkcell'lilerle 1000SMS+100MB hediye.
Bir de mesaja öyle bir başlamışki mesaja daha güzel bir kampanya yapmış gibi sevindim okumaya başlayınca
meğerse her yöne olan 1000 smsi sadece türkcell içi yapmış. Konuyu haberiniz olsun diye açtım çünkü her yöne sms işime yarıyordu heleki bayram üstü daha çok lazım olacakken türkcell onada kanca attı kullanıyorum ve memnunum diğer operatörlere göre şebeke ve 3g hızı yönünden iyi fakat böyle küçük hesapları mide bulandırıyor.