Türkcell yine tadını damakta bıraktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell yine tadını damakta bıraktı.
Önce ben yaptım paketi çıkardı. 19 tl 500 dakika her yöne konuşma verdi +5 tl ile 500 mb ya da her yöne 1000 sms ya türkcelle yanılmıyorsam 7500 sms veriyordu. Yani 30 tl yüklediğimizde 19+5+5=29 harcayarak hem konuşma, hem sms hem de internet paketi alabiliyorduk. Ama türkcell hemen bu kampanyaya zam yaparak ek paketleri 7 tl yaptı yani artık 19+7+7–33 tl ve de konuşma paketini 250+250 olarak ikiye böldü. Ayrıca önceden 30 yüklemede her yöne 120 dakika geliyordu. Sonra onuda aldı her yöne 1000 sms ve 100 mb yaptı o da bazen gelmiyordu bir keresinde 100 mb gelmedi. Bir keresinde de 1 hafta sonra geldi ve türkcell hala doymadı sabah attığı mesaj :

31 Ekim'de 30TL ve uzeri yuklemelere her yone 1000SMS+100MB kampanyasi sona eriyor diye uzulme, gnctrkcll'de kampanya bitmez. 1 Kasim'dan itibaren 30TL ve uzeri yuklemelere Turkcell'lilerle 1000SMS+100MB hediye.

Bir de mesaja öyle bir başlamışki mesaja daha güzel bir kampanya yapmış gibi sevindim okumaya başlayınca :D meğerse her yöne olan 1000 smsi sadece türkcell içi yapmış. Konuyu haberiniz olsun diye açtım çünkü her yöne sms işime yarıyordu heleki bayram üstü daha çok lazım olacakken türkcell onada kanca attı kullanıyorum ve memnunum diğer operatörlere göre şebeke ve 3g hızı yönünden iyi fakat böyle küçük hesapları mide bulandırıyor.

• Beğen
Tepkiler: nazlican

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:ehe

Ugurxl

Ugurxl

Üye
bende aynı durumdayım çok kötü oldu

theseusx

theseusx

Üye
Ben de aynı konuyu açmak için bölüme girdim fakat açılmış olduğunu gördüm. Herhalde bayramda millet çılgınlar gibi mesajlaşmasın sadece turkcellilere mesaj atsın diye böyle bir şey yaptılar :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Turkcell her zaman ki eşeği sağlam kazığa bağlamış.

d3likanLI

Üye
yahu arkadaş ne kadar kendine müslüman bi operatör bu trkcell her şeye bi sınır her şeye bi kota şu kadar dk sı şu kadar kuruşa konuş ama şu kadar dakika ile sınırlı aşarsan normal ücretlendirilirsin sınırsız internet verelim ama adik kullanımı aşarsan 5Mbps şaka gibiler :D

plusnettr

plusnettr

Üye
yahu arkadaş ne kadar kendine müslüman bi operatör bu trkcell her şeye bi sınır her şeye bi kota şu kadar dk sı şu kadar kuruşa konuş ama şu kadar dakika ile sınırlı aşarsan normal ücretlendirilirsin sınırsız internet verelim ama adik kullanımı aşarsan 5Mbps şaka gibiler :D

Teoride en yüksekliği olan 7.2 Mbps hızın adil kullanım sonrası 5 Mbps olacağını söyleyen kişi kadar şaka gibi değiller. Mbps ve Kbps arasındaki farkı öğrendikten sonra konudaki mesajınızı yeniden inceleyin. En düşük adil kullanım hızı 5 Kbps dir. Mbps değil.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
sanırım turkcesll bizi hep kazıklıyor yahu :D

marist

marist

Üye
Tamamen HayaL KırıkLıgına Ugradım. Mide BuLandırıcı Durum .d

d3likanLI

Üye
Teoride en yüksekliği olan 7.2 Mbps hızın adil kullanım sonrası 5 Mbps olacağını söyleyen kişi kadar şaka gibi değiller. Mbps ve Kbps arasındaki farkı öğrendikten sonra konudaki mesajınızı yeniden inceleyin. En düşük adil kullanım hızı 5 Kbps dir. Mbps değil.

Sen beni güldürdün Allan'ta seni güldürsün yazdığımdan cevap verilecek şey olarak bunu bulduysan ayakta alkışlıyorum seni

:alkis

plusnettr

plusnettr

Üye
Sen beni güldürdün Allan'ta seni güldürsün yazdığımdan cevap verilecek şey olarak bunu bulduysan ayakta alkışlıyorum seni

:alkis

Asıl DSL de bile adil kullanım sonrası hız 3 Mbit iken kbit değil bak Mbit iken sen 3G de 5Mbit yaptığın için alkışlanacak insan sensin. :D

phasan

phasan

Üye
Vodafone guzel 9 tl 3000 sms veriyor her yone ayrica 9 tl 10000 vodafon ici 2 binde her yone sms veriyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bizim burda vodafone ve avea çekmiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt