Turkcell yeni 'Limitsiz VINN' tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

Konu Sahibi
Turkcell yeni 'Limitsiz VINN' tarifesi

İletişim devi Turkcell'den 49 TL'ye sınırsız VINN kampanyası geliyor. Kampanya detayları haberimizde...

Ülkemizin ve dünyanın en önemli operatörlerinden Turkcell firması, başlattığı kampanyalarıyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Bu yeni kampanya sayesinde kurumsal müşteriler, bir yere bağlı kalmadan her an sınırsızca internette işlerini halledebilme olanağı kazanıyor. Peki 'Sınırsız VINN' kampanyasına nasıl sahip olunur?Turkcell firması, Sınırsız VINN kampanyası adı altında 3 farklı paket seçeneği sunuyor. Bu paketlerin ücretlendirmeleri ise şöyle oluyor:
  • 1 GB'lık giriş paketi : Ayda 22 TL
  • 4 GB'lık standart paket : Ayda 33 TL
  • Limitsiz paket: Ayda 49 TL

Bütün vergiler dahil olan yukarıda verilen ücretlendirmeler içerisinde en büyük sürpriz Limitsiz paket kampanyasında oluyor. Daha önce her şey dahil ayda 99 TL olan limitsiz VINN paketi bu kurumsal VINN kampanyası ile birlikte 49 TL üzerinden satışa sunuluyor. Kurumsal VINN kampanyasında bulunan 3 paket içerisinden herhangi birine abone olan Turkcell müşterileri, E176 model Vınn'a ücretsiz sahip oluyor. Bu paketlerden herhangi birini edinebilmeniz için Kurumsal faturalı internet hattına sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca Limitsiz paket kullanırken, 15 GB'lık kullanım sonrasında hız 128 Mbps'e düşürülüyor. Bu paketlere sahip olmak istiyorsanız herhangi bir TİM veya Kurumsal çözüm merkezine gidebilirsiniz.

kaynak:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Karahasan

osnakli

osnakli

Üye
herkese olmalı bu kampanya sadece kurumsal müşterilere değil.ayrıca 49lira hala çok pahalı.herkese açık ve limtisiz internetin fiyatı 29liradan fazla olmamalı.

ilo53

ilo53

Üye
bencede iyi fiyat ttnette 61tl geliyr

lirik

Üye
29 tl olsa bence cogu kişi türkcell den alır ama ttnet smile biri adls yaptırmaz :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ah be ah, önce fatura , hazır kart ayrımı şimdide kurumsal ve kişisel ayrımımı başlıyor. Bizede benzer bir paket çıksa hemen alırım, cepnet sayesinde vodafone ciddi bir ilerleme kaydetti, şu anada cepnet kullanıyorum, gezinme için gayat yeterli bağlantı, türkcell bunu 12kb yapıyor yani biraz daha hızlı. Olsa dakka beklemez alırdım ama olmadı. Bir gün gelir bizede belgi yapar :hmmm

Larock

Larock

Üye
bari kota dolduktan sonra hızı 512 kbps gibi idarelik bir hıza düşürselerdi. bunları adam eden biri çıkmadıkça, bizlere ucuz internet haram..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Napak şirketmi kuralım kitlesel yapın bu olayları artk

mesut1209

Üye
şubat 2011 de WINN faturası 108.25 TL geldi Türkcell'i şiddetle kınıyorum .....

maxirabit

maxirabit

Üye
Vodafonun haricin de bireysel limitisiz olarak internet sunan başka oparatör yok.
Kurumsal olması da bir işe yaramaz Turkcell internet paketlerini hep tavan da tutar.

kpln04

kpln04

Üye
Vodafonun haricin de bireysel limitisiz olarak internet sunan başka oparatör yok.
Kurumsal olması da bir işe yaramaz Turkcell internet paketlerini hep tavan da tutar.

vodafone da bireysel limitsiz varmı? Bilgi veya lınk var mı bakalım

serinaga

serinaga

Üye
TURKCELL'mi ??? Aman uzak dur kardeş ! Her kampanyasının arkasında nasıl kazıklarım modeli MUTLAK mevcuttur, emin ol ki bunu asla PAS geçmediler şimdiye dek ... Uzak dur uzak !

----------Eklendi @ 04:51:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:41 ----------

vodafone da bireysel limitsiz varmı? Bilgi veya lınk var mı bakalım

Git bir vodafone bayiine ayda 8 tl'ye limitsiz istiyorum de, yada al bi 9tl'ye 1 gb avea kademeli, limiti geçersen otomatik 4 gb olup 29 ödersin, halen turkcell diyorlar yaw ???

kpln04

kpln04

Üye
TURKCELL'mi ??? Aman uzak dur kardeş ! Her kampanyasının arkasında nasıl kazıklarım modeli MUTLAK mevcuttur, emin ol ki bunu asla PAS geçmediler şimdiye dek ... Uzak dur uzak !

----------Eklendi @ 04:51:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:41 ----------

Git bir vodafone bayiine ayda 8 tl'ye limitsiz istiyorum de, yada al bi 9tl'ye 1 gb avea kademeli, limiti geçersen otomatik 4 gb olup 29 ödersin, halen turkcell diyorlar yaw ???

8 tlye limitsiz cepnet mi oluyor? :bilmm avea kullanmadım kullanmam heralde bana 4gb ne ki ya saatte dolar o kota bana limitsiz lazım eve net bağlatmıyorlar iş başa düştü artık vodemle cepnet kullanıyoruz ama :aha: kafayı yedirtiyor bide:off: bireysel limitsiz paket vodafone var mı?:dry:

oguzkaan52

Üye
vodafone 7,99 liraya dikkat 8 lira değil :D :D sınırsız internet aylık
ama şöyle bi durum var ilk 100mb'ta hızın 7,2 mgbt ama 100mb'ı geçinde 96kb ye düşüyor hızı
ama her halukarda türkselden ucuza geliyor. türkselde 100 mb 10 lira bunda 100mb+istediğin kadar 8 li,ra :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
vodafone 7,99 liraya dikkat 8 lira değil :D :D sınırsız internet aylıkama şöyle bi durum var ilk 100mb'ta hızın 7,2 mgbt ama 100mb'ı geçinde 96kb ye düşüyor hızıama her halukarda türkselden ucuza geliyor. türkselde 100 mb 10 lira bunda 100mb+istediğin kadar 8 li,ra :D
Aynen öle :)

Üst Alt