Turkcell Yaşasın Kamu İndirim ve Avantajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Yaşasın Kamu İndirim ve Avantajlar
DIGIENGLISH ONLINE EĞİTİM PAKETİ:
Digienglish online eğitim paketi sayesinde İngilizcenizi evinizden, işyerinizden internete bağlı her bilgisayardan geliştirebilirsiniz. DigiEnglish toplam 6 seviye olarak hazırlanmıştır, İngilizcesini geliştirmek isteyen ancak vakti olmayanlar için mükemmel bir online eğitim programıdır. DigiEnglish Paketleri’ne adresinden ulaşabilirsiniz. Üstelik Yaşasın Kamu Kulübü üyeleri DigiEnglish eğitim paketlerinden %25 indirimli olarak faydalanabilecektir.

• Seviye Belirleme Sınavı - Ücretsiz
  • DigiEnglish Seçtiğiniz Seviye, 1 Aylık - 19,99 TL - (Yaşasın Kamu Kulübü Üyelerine %25 indirimle 14,99 TL)
  • DigiEnglish Tüm Paket, 1 Yıllık - 149 TL - (Yaşasın Kamu Kulübü Üyelerine %25 indirimle 111,75 TL)

SABRİ ÖZEL:
Sabri Özel'de sezon ürünlerine %30 indirim

Yaşasın Kamu üyesi olabilmek için herhangi bir Turkcell Kamu tarifesinde olmak gerekmektedir ve üyelik ücretsizdir. Yaşasın Kamu üyelerine, Kamu Haber paketi ücretsizdir. Kamu Haber Paketi'nin iptal edilmesi için IPTAL KAMU yazıp 7777'ye göndermek gerekir. Ayda 2 kez Güncel Fatura Servisi'nden ücretsiz yararlanabilirler. Kampanyadan yararlanmak için, şifrenin, alışveriş esnasında, hat numarası ile birlikte kasiyere/satış görevlisine söylenmesi yeterlidir. Geçerli olduğu 1 aylık süre içinde maksimum 10 kez kullanılabilir. Yeni şifre alma talebi 0,4TL (KDV ve ÖİV dahil) ile ücretlendirilir. Daha önce alınmış şifrenin sorgulaması ücretsizdir. İndirimler, kampanyaya dahil olan firmaların belirlediği ürünlerde ve şartlar ile geçerlidir ve başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerden marka sahibi firma ve mağaza sorumludur. Ürünler ile ilgili iade, değiştirme, tamirat gibi taleplerden Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir. Yaşasın Kamu üyeliğinin iptali için KAMU İPTAL yazıp 2222'ye gönderilmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...