Turkcell Windows Live Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

mrtsn

mrtsn

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Windows Live Messenger
merhaba

----------------------------------------------------------
Turkcell Windows Live Messenger uygulamasını destekleyen telefonlar:

Nokia
6151, 6230i, 6233, 6280, 6288, 6300, 6600, 6630, 6680, N70, N73, N95

SonyEricsson
SE Z610i

Bu cihazlara çok yakında yenileri de eklenecektir..
Yazilimi indirebilmek icin;

Ceptelefonunuzun gecerli profil ayarlarini menu - web/servisler - ayarlar - erisim noktasi CEPTEN INTERNET veya TURKCELL WAP olarak ayarlayin, sonra menu - web - adrese git secenegine gelip " " cift tirnagin arasindaki adresi girip adrese git'e tikliyarak telefonunuza uygun windows live messenger yazilimini ucretsiz olarak indirip yukliyebilirsiniz.

veya isterseniz 444 0 535/444 0 532 Turkcell Musteri Hizmetleri'ni ariyarak 5 ve 1 tuslariyla Turkcell-im Teknik Birim den gerekli linki cep telefonunuza ucretsiz istiyebilirsiniz.

Yazilimi yukledikten sonra calistirin ve baglanirken erisim noktasi olarak "BILGISAYARDAN INTERNET" veya "TURKCELL INTERNET" profilini secerek sorunsuz bir sekilde baglanabilirsiniz...

Turkcell Windows Live Messenger ile ilgili yasadiginiz tum sorunlari anlatabilirsiniz. tek tek sorularinizi cevaplamaya / yardimci olmaya calisacagim...

iyi gunler...

• Beğen
Tepkiler: ht_333, hassan27, WEYSOOW ve 8 diğerleri

hackerby17

hackerby17

Üye
bilgi için saolasın ama programlar kısmına upload etseydin keske ^^

mrtsn

mrtsn

Üye
    Konu Sahibi
merhaba

her cihazin ayri yazilimi var bu nedenle sorun yasamamak icin en sagliklisi linkten girip indirmek zaten indirmekte tamamen ucretsiz!

iyi gunler.

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
olmuyo olmuyo olmuyo işte....

mrtsn

mrtsn

Üye
    Konu Sahibi
merhaba

bu haberi ilk defa MAXİCEP'te duyuyorsunuz!

Nokia 6300 ve SonyEricsson SE Z610i kullanan aboneler artik Turkcell Windows Live Messenger servisini kullanabilirler.

Hemen MSN yazip 7777 ye yollayin, servisi kullanmaya baslayin!

iyi gunler

--------------- Ekleme ---------------

merhaba

uygulama ile ilgili sorun yasarsaniz cihaz marka modeliniz ve hangi asamada hata aldiysaniz belirtirseniz yardimci olmaya calisacagim.

iyi gunler

tolgha

tolgha

Üye
6600 ra verdıkleri pro gercekten cok kotu ve ben turkcell ın bana verdıgını degılde baska bı Windows Live Messenger kullansam benden ucret alırnır mı?

sadikss

Üye
e65 için windows live messenger yokmu

guchan

Üye
dsad

mustafa4933

Üye
e250 için yok mu

musa25

Üye
sizde kankamsni kulanın

ayrıca sıtem hu sızı sıtemde gormek ısterım

harun ayyıldız

Üye
sakın kullanmayın arkadaşlar. 1,2 dakika calıstıktan sonra program yazısmaları ıletmıyo rezil bi program

medyakadir

Üye
bn n73 kullanıyoum 1 kere indirdim sonra format attım inircem dioki cihazınız bu uygulamayı desteklemiyor sorun nedir acaba ardım plss ??

111233

Üye
ben msn yazıp 7777 gönderiorum. işleminiz birazdan gerceklesecektir dio ama bida msj gelmio

bizessa

Üye
sony ericsson K750i ye bunu denedim, model kullanılabilir olmasına rağmen linke girdiğimde (türkcell-im) msn bölümü aktif olmuyor ve linkten proğramı indiremiyorum, defalarca aradım telefon uyumlu olmasına rağmen sorun nedir diye tek verdikleri cevap extraya gidin.o zaman uyumlu listesinde neden var bu model.lütfen sorun bende ise bilgilendirin minnettar kalırım.

bigbossmedevboy

Üye
arkadasım türkcell messengera üye oldum linki de aldım msn yi indiriyo ama indirme bittikten sonra yüklenemiyor diyo sorun ne olabilir

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Vodafone msn bedava :ehe

kaan0808

Üye
yha trident mb 100t msn nasıl ındıre bılırım arkadaşlar lutfen yardım edın?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım Mig33 kullanın Ben kullanıyorum çok memnunum

yigityeksin

yigityeksin

Üye
kardeşim bende bir sorun var msnye giriyom arkadaşlarla konusuyom yanlız hep şu soru geliyorr ama devammlıııı .... sinir oldu artıkk ''Messenger uygulamasının veri alıp vermesine ya da şebekeyi kullanılmasına izin verilsin mi'' diyor evet diyom hayır diyom ama gene hep aynısı cıkıyorr telefonum nokıa 6220 classıcc yardım edersen sevinrm.

bwinner

Üye
Tşkler kardeşş..