turkcell vınn bağlanmıyor destek lütfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
turkcell vınn bağlanmıyor destek lütfen!!
arkadaşlar vınn modemi taktıgımda hersey güzel açılıyor sinyan seviesi de üst düzeyde yukarda hazır diyor fakat bağlana tıklasıgımda yukarda port açılıyor uzak sim baglantısı gibi yazılar çıkıyor ve bağlanmıyor tekrardan bağlan butonu çıkıyo tekrar bağlana taklayınca aynı işlem tekrarlanıyo yinede bağlanmıyor bu neden olabilir Allah rızası için biri yardım etsin 3 aydır boşuna para ödüyorum

rapidline

Üye
turkcell 3gden bağlancaksın bide kartı doğru taktığına emin ol

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
herşey yerli yerinde kartda düzgün vaziyette takılmiş

suasyas

suasyas

Üye
bende Turkcell vınn E177 kullanıyorum . Aynı sorun bende de mayıs ayından beri var . pcye format attım. Turkcelli kaç defa aradım bayiye götürdüm fakat nafile .. Şuan hala Vınn programından doğrudan bağlantı kuramıyorum. Ama sana bir önerim var Turkcell sayfasından cihazlar / vınn ailesi / turkcell vınn seçip ekranın sağ tarafında yardım ister misiniz kısmında Servis yazılımına tıklayarak en güncel sürümü indirip denersen Sorunun büyük ölçüde çözülecektir...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bende Turkcell vınn E177 kullanıyorum . Aynı sorun bende de mayıs ayından beri var . pcye format attım. Turkcelli kaç defa aradım bayiye götürdüm fakat nafile .. Şuan hala Vınn programından doğrudan bağlantı kuramıyorum. Ama sana bir önerim var Turkcell sayfasından cihazlar / vınn ailesi / turkcell vınn seçip ekranın sağ tarafında yardım ister misiniz kısmında Servis yazılımına tıklayarak en güncel sürümü indirip denersen Sorunun büyük ölçüde çözülecektir...

Kesin çozum bu. Ben kullanırken turkcellın kendı yazılımını hıc kullanmadım. Servıssın yazılımı en ıyısı. Turkcell de bunun farkında kı kendı sıtesınden yonlendırme verıyor.

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler inşallah düzelir

Arşimet28

Üye
teşekkürler inşallah düzelir

Sorununuz düzelmedi ise aynı sorunu bende bu yöntemle çözmüştüm. Turkcellin çevirmeli bağlantı numarası olan *99# yerine *99***7# olarak değiştirip numarayı çevire basmanız yeterli olacaktır.

levent.benli

levent.benli

Üye
Merhaba bu gibi durumlarda yapılması gereken işlemleri aşağıda sıralıyorum;
* simkarkın doğru takılı olduğuna emin olun
*simkartın aktivasyonun ve internet paketinin tanımlanmış olduğunu bayii veya müşteri hizmetlerinden teyit ettirin.
*mevcutta yüklediğiniz Vınn programını bilgisayar-denetim masası - program ekle kaldırdan kaldırın.
*belgelrimdeki vınn klasörünü silin.
*framework programını internetten indirip bilgisayara kurun.
*vınn modemi tekrar takıp kurulumu yapın.
sorun çözülmüş olacaktır. eğer çözülmezse vınn ı taktığınız usb'yi değiştirip tekrar deneyin bir yanındaki veya bilgisayarın başka bir yerindeki gibi.
sorun yine devam ederme 532 müşteri hizmetlerini arayıp Vınn ile ilgili teknoloji uzmanı ile görüşmek istiyorum dedikten sonra bağlanacağınız yetkili ile birlikte ımap/pop ayarları yaptırmanız yeterli olacaktır.

Yine çözülmezse vınnda sorun vardır servise göndermek veya değiştirmek gerekebilir:)

Üst Alt