Keşke daha önce okuyabilmiş olsaydım yazını
(
Bir kaç gün önce aldım 3 Aylık Vınn paketini.Turkcellin bu hizmeti tam anlamıyla halk dilinde "KAZIK". Az önce görüştüm müşteri hizmetleri ile. Hemde uzman müşteri temsilcisi ve ayrıca sonradan da teknik ekipten uzman bir arkadaş ile. Reklamlarda 3 ay boyunca 39TL ödeyeceksiniz dendi. Turkcell Bayisi de aynen bunu tasdik etti. Ayrıca bir ek ücret ödeyecekmiyim (kota aşımı hariç) vergi falan varmı diye sorduğumda HAYIR cevabını almıştım. 3 ay kullanıyorsun her ay için 39 TL ödüyorsun dendi. Sonrada Vınn modem sende kalıyor. Bende iyi dedim. Turkcell bayisi oturduğum yerde Vınn çekiyormu diye baktı, çekiyor dedi ve sözleşme yapıldı. Bize imzalattı. Vınn'ı aldım çıktım. Tesadüfen google amcaya sorayım dedim yüzlerce şikayet çıktı. Keşke daha önce arattırsaydım. Lanet olsun Turkcelle. Ben ilk çıktığı yıldan beri turkcell kullanıyorum. Herkesten beklerdim ama turkcellden böyle bir kazık beklemezdim. Müşteri Temsilcilerle konuştuğumda doğru dürüst cevap bile veremediler. (ayrıca birde sözleşmeyi neden okumadan imzaladınız diye bir densiz cevap bile aldım) Allah aşkına söyleyin dedim. 39 tl yalan... anladık, her ay vergi ödeyeceğiz 4 tl... onuda anladık, Ayrıca birde 12 aylık taahütlerde alınan her ay için 1 tl vergi var, ben 3aylık abone olduğum halde benden 12 tl (12 aylık) vergi alacak aralık ayında olduğumuz için... onuda anladık. Bunun üstünede ayrıca özel iletişim vergisi. Kim bilir ne kadar olacak faturam. Bu tam bir kazık dedim açık açık. Tamam dedik, hadi bu kazığı yedik 3 ay kullandım dedim, 3 aydan sonra ne olcak çünkü bu faturalı bir hat imiş, eee? faturalı hat kontorlu gibi değil, her ay buna vergi gelir, 3 aydan sonra ne ödicem? Yine vergileri ödeyeceksiniz! Vay be, vergileri ödeyecekmişim... Peki şimdi bunu iptal edersem ne olacak dedim. Onunda bir cayma bedeli varmış onu ödeyekmişim. Neden kazıklıyorsunuz bu insanları diye söylendim ama kime söylüyorsun. Bunu lütfen yukardakilerede söyleyindedim. İnsanları kandırmayın, yazıklar olsun deyip kapattım. İyice düşünün öyle alın. Bir daha ttnete ihanet... aslaaaa!!!!