arkadaşlar bu servisden turkcell müşteri hizmetlerinin inanaın haberi yok.
bugun indirip kurdum 4 reklam izledim.puan falan yazıyor ama bu faturalı hatlara ücretli mi yani wap'dan bağlanınca faturaya yansır mı.sonra numara falan çıkmıyor nasıl oluyor nereye yükleniyor onuda anlamdım.hazırkart takılıyken kurdum faturalı hattı taktım onda da çalıştı ben bişey anlmadım...
Ben de kullanıyorum bir haftadır. Tıklakazan programının yardım menüsüne baktığımızda, veri gönderirken ve alırken ücretsiz olduğu yazıyor. Şu anda 1300 ödülüm oldu ve çok memnunum! Telefonum Benq E72. Windows Mobile 6 işletim sistemini kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yok.
Bende 5320XM var.Uygulamayı kurdum.Yuklendi.Arama yaptım,reklam cıktı... buraya kadar guzel de bundan sonra hep hata vermeye basladı ,otomatik kapanmaya basladı.Bende format attım.Hatalar yok oldu.Ama programı actığımda tekrar kayıt ekranı geldi ve "Kullanıcı Zaten Kayıtlıdır!" uyarısı verdi.Ve suanda arama sonraları programı acmaya calısıyor ama kayıt ekranında kalıyor , zaten kayıtlı olduğum için daha ileriye gidemiyorum.Ne yapabilirim?Yardımcı olurmusunuz?
ilk kayıt olduğunda hattına 5tl olarak yüklenir.
turkcell içi konuşmalarda 30 gün gecerlidir.
ben prgramı indiriken tl gitti, ama bilgileri turkcell wap ile güncellediğimde tl gitmiyor.
reklama tıklama fırsatım olmadığından tl gider mi bilmiyorum ama büyük ihtimal gitmez.