Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell T20 ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AtarlıBoy
Üye
Konu Sahibi
Turkcell T20 ?
Beyler Ben T20 Almayı Düşünüyorum . Telefonda Oyun Falan Oynamayı Severim . Almamı Önerir misiniz ? Birde Fiyatı Tam Olarak Nedir ?
buroodriver
Üye
yanılmıyorsam bu ürünün sıfırı artık üretilmiyor. bulman biraz zor.eğer bulursan fiyatı peşin para ile 500-550 tl dir en fazla.telefona gelecek olursak çok kasan bir telefon.sıra arkadaşımda var , içinde 1-2 tane oyun olmasına rağmen kasan bir telefon.ama özellik , görünüş ve dokunmatik olarak çok güzel bir telefon olduğu kesin
AtarlıBoy
Üye
Konu Sahibi
Bir Teknoloji Mağazasında Görmüştüm Ama Almakta Kararsız Kaldım . Benim Telefona Verebileceğim Para Yaklaşık 500 .
Lord0134
Üye
Ben kullaniyorum ikinci el aldim 300 kasiyor ama ben rom attim turkcell uygulamalari silindi su an iyi oyunda yuklersin ama beklentini us duzey tutma ama benim icin cok iyi
AtarlıBoy
Üye
Konu Sahibi
Romdan Sonra Kasma Durumu Nasıl Oldu? Birçok Oyunu Destekliyor mu?
Ben kullaniyorum ikinci el aldim 300 kasiyor ama ben rom attim turkcell uygulamalari silindi su an iyi oyunda yuklersin ama beklentini us duzey tutma ama benim icin cok iyi