film izlenebiliyor sorunsuz. fakat flash sayfalarda sorun yasanabililiyor. özellikle video izlerken. bunu da android web browserlerle asmak mümkün gibi görünsede çok verimli degil bence. wirelessi gayet iyi. arkadaslarin telefonlarinin görmedigi wirelessleri görebiliyor.selam. benim 5800ım bozulmuştu bende şimdi göz diktim bu telefona.
acaba film izlenebiliyormu? mesela smartmovie yükleyebilirmiyiz?
müzikçalar olarak kulaklık ile kullanılabiliyormu?
wirelessi güçlümü?
android oyunlarını rahat açıyormu?
internetten video izleniyormu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlere girerken takılıyormu?
bunları bilenler bi söylerse çok teşekkürler.
Huawei ideos x5 bu butceye gore mukemmel bir cihazya ben artık karar verdim android alacam kesin kararlıyım şöyle bütceme göre en fazla 600 liram var nasıl bir telefon alabilrim
sorun varsa cevaplarımbunu olay htc touch2 dede vardı donanımsal olarak fm vardı ama yazılımsal olarak yoktu netten bulup ındırmıstım radyo programnı nedenı ıse trt den kaçmak bır prosedur gerekıyor sanırım bu yuzden bazı telefonlarda yazılımsal olarak olmuyorfilm izlenebiliyor sorunsuz. fakat flash sayfalarda sorun yasanabililiyor. özellikle video izlerken. bunu da android web browserlerle asmak mümkün gibi görünsede çok verimli degil bence. wirelessi gayet iyi. arkadaslarin telefonlarinin görmedigi wirelessleri görebiliyor.
müzik calar kulaklık ile kullanilabiliyor. hatta romlarsan telefonun icinde radyoda cikiyor. türkcell'in bunu gizlemiş olmasi cok garip.
internet sitelerinde rahatca dolasabiliyorum. bir kac video sitesinde sorun yaşasamda interneti gayet iyi...
bu butcede 2 secenegın var arkadasım (bence)ya arkadasların dedıgı gbı x5 yada galaxy gioya ben artık karar verdim android alacam kesin kararlıyım şöyle bütceme göre en fazla 600 liram var nasıl bir telefon alabilrim