Turkcell T20

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20
Yakında Turkcell T20 almayı düşünüyorum. Nasıl telefondur arkadaşlar?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
T10'a göre baya iyi bi telefon. Kapasitif dokunmatik kullanılmış. Sanırım 600 MHz işlemcisi vardı.

Telefondan fazla bişey beklemiyorsan, androidim olsun kullanayım diyorsan alabilirsin.
Bir de Galaxy gio ve Huawei Ideox X5'e bak. Zaten T20'yi de Huawei yapıyor.:oke:

xwedan

xwedan

Üye
t20 nın fıyatı bence cok uygun sana ıslemcısının dusuk oldugunu soyleyeceklerdır fakat ıslemcısı gayet yeterlı telefona gore fıyatı ve ozellıklerı guzel ısletım sıstemıne bı sey demıyorum zaten :)) bence al kameradan cok ıyı bır performans bekleme dıyorlar ama bılmıyorum bence cokta kotu degıl :)

xinsurer

xinsurer

Üye
T20 ortalama kullanıcılar için tasarlanmış ortalama bir cihaz. Genel özellikleri fena olmamakla birlikte 600 mhz işlemciden çok fazla şey beklememek lazım. 320x480 kapasitif ekran iyi ama 480x800 olsa çok daha iyi olurdu. Artık yeni çıkan android cihazlarda 1 ghz işlemciden aşağı kullanılmıyor, bu nedenle T20 gibi yeni lanse edilen bir üründe daha güçlü bir işlemci kullanılmasını beklerdim. Bazı oyun ve uygulamalarda kasma yapabilir, bunun dışında gayet kullanışlı bir cihaza benziyor.

muscler

muscler

Üye

telefonun tanıtımı . yardımcı olabilir .

baskurt85

Üye
selam. benim 5800ım bozulmuştu bende şimdi göz diktim bu telefona.
acaba film izlenebiliyormu? mesela smartmovie yükleyebilirmiyiz?
müzikçalar olarak kulaklık ile kullanılabiliyormu?
wirelessi güçlümü?
android oyunlarını rahat açıyormu?
internetten video izleniyormu? lere girerken takılıyormu?

bunları bilenler bi söylerse çok teşekkürler.

1907ulas

Üye
selam. benim 5800ım bozulmuştu bende şimdi göz diktim bu telefona.
acaba film izlenebiliyormu? mesela smartmovie yükleyebilirmiyiz?
müzikçalar olarak kulaklık ile kullanılabiliyormu?
wirelessi güçlümü?
android oyunlarını rahat açıyormu?
internetten video izleniyormu? lere girerken takılıyormu?

bunları bilenler bi söylerse çok teşekkürler.
film izlenebiliyor sorunsuz. fakat flash sayfalarda sorun yasanabililiyor. özellikle video izlerken. bunu da android web browserlerle asmak mümkün gibi görünsede çok verimli degil bence. wirelessi gayet iyi. arkadaslarin telefonlarinin görmedigi wirelessleri görebiliyor.
müzik calar kulaklık ile kullanilabiliyor. hatta romlarsan telefonun icinde radyoda cikiyor. türkcell'in bunu gizlemiş olmasi cok garip.
internet sitelerinde rahatca dolasabiliyorum. bir kac video sitesinde sorun yaşasamda interneti gayet iyi...

gazel14

gazel14

Üye
ya ben artık karar verdim android alacam kesin kararlıyım şöyle bütceme göre en fazla 600 liram var nasıl bir telefon alabilrim

mstf_l

mstf_l

Üye
ya ben artık karar verdim android alacam kesin kararlıyım şöyle bütceme göre en fazla 600 liram var nasıl bir telefon alabilrim
Huawei ideos x5 bu butceye gore mukemmel bir cihaz

forzaçarşı

Üye
huawei ideos x5 kullanıyorum android marketten qqplayer yükledikten sonra istediğin videoyu çevirmeden izleyebilirsin.müzik çalar olarak vinamp bile var gerisini istemek sana kalmış.wireless güçlü ve çok seri. oyunları konusunda net bişi diyemem ben samsung ve benzeri telefonların android oyunlarında yükledim.pes 2011 sorunsuz ashpalt6 takılıyor bazen.oyunların boyutları yüksek zaten 360 mb pes 2011 mesela telefon internetinden video izlemek kasıyor.tabi kontürlü olarak girersen sıkıntı yok.wirelessla ise yetişemezsin bile (miren browser ı kullan) :D sorun varsa cevaplarım

61semih

61semih

Üye
film izlenebiliyor sorunsuz. fakat flash sayfalarda sorun yasanabililiyor. özellikle video izlerken. bunu da android web browserlerle asmak mümkün gibi görünsede çok verimli degil bence. wirelessi gayet iyi. arkadaslarin telefonlarinin görmedigi wirelessleri görebiliyor.
müzik calar kulaklık ile kullanilabiliyor. hatta romlarsan telefonun icinde radyoda cikiyor. türkcell'in bunu gizlemiş olmasi cok garip.
internet sitelerinde rahatca dolasabiliyorum. bir kac video sitesinde sorun yaşasamda interneti gayet iyi...
bunu olay htc touch2 dede vardı donanımsal olarak fm vardı ama yazılımsal olarak yoktu netten bulup ındırmıstım radyo programnı nedenı ıse trt den kaçmak bır prosedur gerekıyor sanırım bu yuzden bazı telefonlarda yazılımsal olarak olmuyor
bu butcede 2 secenegın var arkadasım (bence)ya arkadasların dedıgı gbı x5 yada galaxy gio

kpln04

kpln04

Üye
galaxy gio alayım mı?

karayel90

karayel90

Üye
kardeş 2. el bir makina kullanırım diyorsan 500-600 tl arası samsun galaxy ace var 800 mhz işlemci çizilmez gorilla cam android 2.2 platformu 2.3 e yukseltilebilir 320x480 3,5 inç hvga ekran 5mp kamera telefonun özellikleri bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt