Turkcell T20 yardım uygulamaların internetini kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

konan_2007

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 yardım uygulamaların internetini kapatma
Arkadaşlar telefon turkcell t20 şimdi ben buna facebook pakketi aldım sınırsız 3 liraya fakat şimdi interneti normal zamanda kapalı tutduğum için tekrar benim "ayarlar/koblosuz özellik ve ağlar./mobil ağlar /veri etkin olarak açmam gerekiyor. bunu yapıp açtığımda iste benim facebook paketimin yanında ayrıca internet kullanıyorum ve param gidiyo 0.50 olarak. ve şimdi size soruyorum ben interneti açtığımda sadece facebook paketimin gitmesini istiyorum başka bişe kullanmak istemiyorum kontör kalsın diyorum interrnetin hangi program tarafından nereye harcandığını gösteren bi android yazılımı varmı yada ben bu işten nasıl kurtulabilrm şimdiden teşekkürler

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
android yazılımı var mı bilmiyorum arkadaşım.

enes122

enes122

Üye
hesaplar ve senkronizasyondan arkaplan veriyi kapat ve mobil aglardan daima acik mobil verileri kapat oyle dene bi belki olur bende t20 kullaniyorum ama benim net paketim var boyle bi derdim olmadi.hic

konan_2007

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmadı ama olması lazım ben veri etkin yaptığım anda internet parayı alıyor. baya kötü bişe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş o facebook hakkı site üzerinden girince oluyor uygulamadan girersen olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt