turkcell t20 ve android 4.0

Sponsorlu Bağlantılar

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
turkcell t20 ve android 4.0
arkadaşlar turkcell t20, ice cream sandwich destekliyor mu?

Peocawe

Peocawe

Üye
Evet ama sadece launcher olarak yani :F

• Beğen
Tepkiler: av.AK
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
işlemci desteklemez

PriZm

PriZm

Üye
Cyanogen mod olarak android 4.0 gelebilir.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
sadece launcher olarak mı :)) T20 launcher olarak windows phone 7 bile destekliyor :D

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
launcer olarak derken nasıl yani? şimdi ben çıktığında sadece tema gibi görüntüsünü mü kullanilrim masaüstü falan, uygulamalar hariç. yoksa normal bir android 4 telefonu gibi mi olur :)

Peocawe

Peocawe

Üye
Sadece tema gibi :) Ama arkadaşında dediği gibi cyanogen 4.0 gelirse işler değişebilir. :D

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
o zaman gerçek android 4 mü olur ? öyle olursa güzel olur o zaman :D root gerektirir mi?

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
o zmn gerçek ice cream gibi olur ama root gerektirir...
ama launcher olarak şu an yükleyebilirsin.. markete ice cream launcer yazman yeterli..:D

61semih

61semih

Üye
telefonun rom u yetermı ıslemcısı gpu su ram ı yetermı bılemem kı rom un en az 1gb olması gerektıgını soyledı htc dogu avrupa muduru ama uzerınde calısıyorlarmıs.
tabı bunun yanında hıcbırsey ımkansız değil.3.kişiler tarafından da ozel bır rom ıle entegre edılebılır.tabı bu kullandıgın telefonun cok kullanılıyor olmasınada baglı 3 5 kısı ıcın romla ugraşmazlar dıye dusunuyorum.bende beklıyorum ama umudum yok :) daha htc desire hd ıcın bıle cıkar demedı htc muduru :)

• Beğen
Tepkiler: subsounds
Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
htc g1 de yapmislardi o telefon bile kaldira biliyorsa t 20 de kaldirir ama cok kasar

karakalem0

Üye
.sis programlarını nasıl çaılştırabilirim bilen var mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
Bana göre ice cream hiç iyi değil. Tabi sadece launcher olarak denedim arayüzü berbat.

ilaseta

Üye
windows poneyi desteklermi bu telefon 6.5 ,7 desteklerse nasıl atarız

Takipçi Satın Al

Üst Alt