>>Turkcell T20 hakkında sorular burayaa<<

Sponsorlu Bağlantılar

enes122

enes122

Üye
Dostum en iyisi bence fundowsky. linki; http://www.maxicep.com/android-romlar/mesaj-1fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-2-636972.html
Neden diye sorarsan ram +75 filan.Swap sayesındede 350+ mb ram oluyor.Hızlı ve yeni güzel arayüz. o.c 748.8 mhz var.En iyi bu oyunlarda 0 kasma. dene yukarıdaki linkte bnm açtığım konu var. istersen bak bi beğenirsen yorumunu at kullanıcı yorumunu milletde görsün... haydı kolay gelsin :)

350+mb nasil olur ya? normal ram gibi performans verirmi ben bi tane kullanmistim onda ram 90mb felan bos kaliyodu isterim ki +100mb bosluk olsun. varmi boyle bi rom yoksa aramayi.birakayimmi

• Beğen
Tepkiler: legolas29

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
350+mb nasil olur ya? ben bi tane kullanmistim onda ram 90mb felan bos kaliyodu isterim ki +100mb bosluk olsun. varmi boyle bi rom yoksa aramayi.birakayimmi
Dostum sen o konuya bak anlarsın ama ben yinede söyleyeyim swap ile hafıza kartından galiba 1 gb mı ne alıyor 350 400 mb arası bi değerde galiba 429 da olabilir ram yapıyor anladın mı ? fotosu filan var konuya bak incele yaparsan yorumda yap başkalarıda faydalansın.Sorun olursa ister buraya ister oraya ayz ..İyi forumlar.

enes122

enes122

Üye
anladim kardes ama normal ram.gibi performans verirmi

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
anladim kardes ama normal ram.gibi performans verirmi
Dostum ben sana şöyle izah edeyim ;
Gerçekteki orijinal ram kadar olmasa da eski romlarla ben takılarak oynadığım oyunu 0 kasma ile oynuyorum gerisini sen düşün :) yaklaşık %60-%70 ram gibi diye de düşüne biilriz belki daha fazla ama herkesin yapması gereken bi şey...

enes122

enes122

Üye
peki saol en kisa surede deneyecegim.suan telden.girdim

mehmet.4583

Üye
teşekkurler

youaremydreamtr

Üye
Arkadaşlar T20 telefonum var orjinal usbli şarj cihazını kaybetiğimden dolayı .usbli bi şarj aldım .telefonu htc ürettiğinden dolayı htc telefonları uyumlu usbli şarj cihazı aldım ve taktığımda .telefonun şarjı dolmuyor %60 şarj gösterirrken taktıgımda %13 gösteriyor .şarj ediliyor ibaresi var ama tekrar %50 oldugunda sarjı doldurması yerine indiriyor .acıp kapadıgımda telefonumu normal düzey gösteriyo taktıgımda tekrardan. yardımcı olabilirmisiniz?

enes122

enes122

Üye
Arkadaşlar T20 telefonum var orjinal usbli şarj cihazını kaybetiğimden dolayı .usbli bi şarj aldım .telefonu htc ürettiğinden dolayı htc telefonları uyumlu usbli şarj cihazı aldım ve taktığımda .telefonun şarjı dolmuyor %60 şarj gösterirrken taktıgımda %13 gösteriyor .şarj ediliyor ibaresi var ama tekrar %50 oldugunda sarjı doldurması yerine indiriyor .acıp kapadıgımda telefonumu normal düzey gösteriyo taktıgımda tekrardan. yardımcı olabilirmisiniz?

T20 yi htc değil huawei üretiyor. Aldigin şarj cihazına dikkat et 1.0 amper lik olması lazım veya 0.7 a. Üstü de olabilr

• Beğen
Tepkiler: legolas29

1erdogan1905

Üye
Bnm t20 war rom yaparken yarida kaliyor.bide onaylamadan once yazida guncellestirme 30 sn icinde duracaktir diyor ve duruyor hic ilerlemiyor neden acaba?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bnm t20 war rom yaparken yarida kaliyor.bide onaylamadan once yazida guncellestirme 30 sn icinde duracaktir diyor ve duruyor hic ilerlemiyor neden acaba?
Daha açık bir şekilde yazarmısn birşey anlamadım dostum

aslanmali

Üye
t21 hakkında yardım lütfen

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt