>>Turkcell T20 hakkında sorular burayaa<<

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
>>Turkcell T20 hakkında sorular burayaa<<
turkcell t20 ile ilgili sorunu olan mesaj yazsın...

Peocawe

Peocawe

Üye
ice cream 4.0.1 geldi mi ? :P Gelecek diyorlardı.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
ice cream 4.0.1 geldi mi ? :P Gelecek diyorlardı.

Hayır,sadece bir deli saçması.Şuan T20 için en yüksek 2.3.7 sürümü mevcuttur,bu da sadece cyanogenmod7 de var diye biliyorum.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Hayır,sadece bir deli saçması.Şuan T20 için en yüksek 2.3.7 sürümü mevcuttur,bu da sadece cyanogenmod7 de var diye biliyorum.
aynen arkadaşım bende öyle biliyorum cyanogenmod7 var.

vazquezzz

Üye
selam benim t20 birden kapandı simdi yoigo yazısı geliyor daha sonra ftm mode yazısında kalıyor nasıl kurtarabilirim garantiyede veremiyorum

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
selam benim t20 birden kapandı simdi yoigo yazısı geliyor daha sonra ftm mode yazısında kalıyor nasıl kurtarabilirim garantiyede veremiyorum

Bunu buldum bi dene araştr iyice
Telefonunuzda herhangi bir açılmama
sorunu vb. bir durum olduğunda ve
telefon üzerinden çalışan romunuzu geri
yükleme işlemi yapamadığınızda
telefonu kurtarmak için, yada marketli
romu backup ile uğraşmadan bilgisayar
üzerinden yüklemek için bu
anlattıklarımı uygulayabilirsiniz, işlem
sonunda telefonunuza resmi marketli
rom yüklenmiş olacak.
Öncelikle ZTE USB sürücüleri
bilgisayarınızda yüklü değilse yükleyin:

news/N...trName=ZTE
Ardından alttaki linkten rom yükleme
programını indirin, telefonun bataryasını
çıkartın ve ses kısma tuşuna basılı
tutarak usb kablosunu takın, takar
takmaz telefon açılacak bir süre daha
ses kısmaya basılı tutun ve sonra
bırakın (ekranda görüntü varsa FTM
ekranı gelene kadar) ardından
bilgisayar üzerinden indirdiğiniz
dosyanın içindeki
download_nochecksGen2.exe
programını çalıştırın, eğer sürücülerde
doğru bir şekilde kurulmuşsa program
direk telefonu tanıyacak ve Start
butonu aktifleşecek, start butonuna
tıklayın ve yükleme %100 oluncaya
kadar bekleyin, yükleme bitince ekranda
Download Successful yazısı çıkacak,
artık usb yi çıkartıp bataryayı takıp
telefonunuzu açabilirsiniz.
Rom yükleme için gerekli olan program:

J0U2zR/945.html (122 MB)

----------Eklendi @ 12:54:55 ---------- Yazıldı @ 12:13:21 ----------

Galibo room ile ilgili root atman lazmm bi yazi var eve gidince paylasirim burda

• Beğen
Tepkiler: 1erdogan1905

vazquezzz

Üye
bunu denedi olmadı galibo yu bulamadım sizden haber bekliyorum internette vodafon 945 icin kutarma var ama t 20 için yok backup la olur diyorlar bana siz t20 backup ı alarak gonderebilirmisiniz

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Telefonundan mutlumusun ?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
bunu denedi olmadı galibo yu bulamadım sizden haber bekliyorum internette vodafon 945 icin kutarma var ama t 20 için yok backup la olur diyorlar bana siz t20 backup ı alarak gonderebilirmisiniz

Galiba demek istedim :) yanlislikla oldu bi servise goster sen .. ben t 20 den memnunum

oqus__16

oqus__16

Üye
iyi günler çok fazla desen denemesi yapıldı kilidi açmak google hesabını kukkanıyrm yanlıs kullanıcı adı ve ya şifre diyor napmam gerekıyor yardımmmm ??????**

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler çok fazla desen denemesi yapıldı kilidi açmak google hesabını kukkanıyrm yanlıs kullanıcı adı ve ya şifre diyor napmam gerekıyor yardımmmm ??????**
senin google hesabın varmı yani sonu @gmail.com ile bitecek o züyden öyle diyor yanlış girdiğin için eğer deswenli kildi unuttuysan servise götürebilirsin, ordan sana yenıden yüklicekler romu galiba ...

ozgurmen

ozgurmen

Üye

buradan indirip yükleyebilirsiniz..
burada nasıl yapacağınız hakkında bilgiler var harfiyen uygularsanız hem versiyonunu (2.3.5 versiyon) yükseltmiş olacaksınız hemde t20'nize kavuşacaksınız :)

dilarak795

Üye
arada bir sim kartındaki isimler görünmüyor ve isim kaydetmek istediğim zaman veritabanı dolu kişi kaydedilemiyor uyarısı alıyorum neden acaba ? kapatıp açınca düzeliyordu ama bugn düzelmedi bende fabrika ayarlarına döndüm bu sefer.. acaba neden öyle oluyor ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

akıl var mantık var bi bilgisyarda gmail e gir şifremi unuttuma bas olmazsa cihazını recovery mode da aç wipe data yap ama bütün uygulamalar silinir

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
akıl var mantık var bi bilgisyarda gmail e gir şifremi unuttuma bas olmazsa cihazını recovery mode da aç wipe data yap ama bütün uygulamalar silinir
kilidi unuttuysan tekrar rom atacakalr galiba yetkililere götüreceksin...

nesmum

Üye
merhaba. Turkcell T20 telefonumda bir kaç sorunum var. birincisi bir süredir telefonma yeni kişi kaydetmek istediğimde veritabanı dolu diyor ve kayıt yapmıyor. numarayı ancak kayıltlı kişinin bilgilerini değiştirerek yapabiliyorum. yani yeni bir kişi eklemem imkansız. ikinci sorunum da yeni program indirmek istediğimde hafıza dolu vn. diyerek indirmiyor. boş alanım 3,9 mb gözüküyor. mümkün olan tüm programları sd karta attım ama alan açılmadı. hatta kullanmadıklarımı silsem bile fazla bir alan açılmıyor. ne yapmamı önerirsiniz?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
merhaba. Turkcell T20 telefonumda bir kaç sorunum var. birincisi bir süredir telefonma yeni kişi kaydetmek istediğimde veritabanı dolu diyor ve kayıt yapmıyor. numarayı ancak kayıltlı kişinin bilgilerini değiştirerek yapabiliyorum. yani yeni bir kişi eklemem imkansız. ikinci sorunum da yeni program indirmek istediğimde hafıza dolu vn. diyerek indirmiyor. boş alanım 3,9 mb gözüküyor. mümkün olan tüm programları sd karta attım ama alan açılmadı. hatta kullanmadıklarımı silsem bile fazla bir alan açılmıyor. ne yapmamı önerirsiniz?
kardeşim sim kartındamı yoksa telefondamı kişiler.Bi kontroll et tekrar kaç kişi var büyük ihtimalle yer yoktur.Yeni program oyun indirme bütün t20 kullanıcılarında sorun var o yani yer sıkıntısı az t20 de ram i 256 mb olduğu için.Buna çözüm uygulamaları sd karta taşıcaksın.Bana bu da yetmiyordu :) ben rom attım rootladım telefonu şuan takır takır geçiniyorum.Son paylaşımlarımda bi rom var istersen bi bak.hadi kolay gelsin...

enes122

enes122

Üye
t20 icin en guzel en serii en az ram.harcayan bataryasi uzun giden cyanogen mod hangisi? link verir misin

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
t20 icin en guzel en serii en az ram.harcayan bataryasi uzun giden cyanogen mod hangisi? link verir misin
Dostum en iyisi bence fundowsky. linki; http://www.maxicep.com/android-romlar/mesaj-1fundowsky-clean-rom-v4-0-t20-icin-muthis-rom-2-636972.html
Neden diye sorarsan ram +75 filan.Swap sayesındede 350+ mb ram oluyor.Hızlı ve yeni güzel arayüz. o.c 748.8 mhz var.En iyi bu oyunlarda 0 kasma. dene yukarıdaki linkte bnm açtığım konu var. istersen bak bi beğenirsen yorumunu at kullanıcı yorumunu milletde görsün... haydı kolay gelsin :)

Üst Alt