Telefon Tavsiyesi Turkcell T20 / Galaxy Fit / Galaxy Ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell T20 / Galaxy Fit / Galaxy Ace
Arkadaşlar ben kardesime Turkcell T20 aldım kendime de onunkinden iyi birseyler almak istiyorum. Nakit durumum su an Galaxy Fit'i karşılar ve bende Galaxy Fit'e olumlu bakıyorum fakat sizce Galaxy Fit, T20'den aşağıda kalır mı? Yani görenler hangisini beğenir? Aşağıda kalırsa Galaxy Ace almayı düşünüyorum ama onunda şeklini hoşuma gitmiyor. Ben çok kararsız kaldım tavsiyelerini bekliyorum. :3

T20 vs Galaxy Fit karşılaştırma sitelerinde Galaxy Fit'in özellikleri yanlış verilmiş. Samsung'un sitesinden bakıp karşılaştırın. :)

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Şimdi özellik olarak t20 önde ama şöyle birşey var turkcell de bir hatta 2 telefon parası ödüyemiyorsun benim bilidiğim kadarıyla.
Galaxy fit marka orasını bilemem benimde teyzemde var almıştık ben kullandım gayet iyi işliyordu arkadaşımın galaxy fit'indede bir donma kasma gibi bir sorun yoktu arada kendini göstermeyen özellikler var sadece ekran inç boyutu, android yazılımı ve işlemci gibi özellikler bunlar sen bilirsin teknik açılardan içeriye girersek t20 daha iyi

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi özellik olarak t20 önde ama şöyle birşey var turkcell de bir hatta 2 telefon parası ödüyemiyorsun benim bilidiğim kadarıyla.
Galaxy fit marka orasını bilemem benimde teyzemde var almıştık ben kullandım gayet iyi işliyordu arkadaşımın galaxy fit'indede bir donma kasma gibi bir sorun yoktu arada kendini göstermeyen özellikler var sadece ekran inç boyutu, android yazılımı ve işlemci gibi özellikler bunlar sen bilirsin teknik açılardan içeriye girersek t20 daha iyi

Cevabın için teşekkürler sanırım bende T20 alıcam. :)
T20'ye android 2.2 froyo rom yüklenebiliyor mu? Turkcell'in programları olmayanından?

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Cevabın için teşekkürler sanırım bende T20 alıcam. :)
T20'ye android 2.2 froyo rom yüklenebiliyor mu? Turkcell'in programları olmayanından?

Atılıyor buyur;

bu siteden yönlendirilebilirsin kardeşim şimdiden kolay gelsin
bu siteden halledemezsen google da araya bilirsin froyo 2.2 t20 diye...

üyelik istiyor kusura bakma benim üşengeçliğim
:)

Cyberskyx

Üye
    Konu Sahibi

Atılıyor buyur;

bu siteden yönlendirilebilirsin kardeşim şimdiden kolay gelsin
bu siteden halledemezsen google da araya bilirsin froyo 2.2 t20 diye...

üyelik istiyor kusura bakma benim üşengeçliğim
:)

Tesekkür ederim. :)
Son bir soru sorucam. Bu T20'nin kamerası 5 mpx değil diyorlar 3.2'imiş. Yani Huawei versiyonunda kamerası 3.2 Turkcell'de ise 5.0 olarak gözüküyor. Kafamı kurcaladı bu. :/ Eğer öyle ise Galaxy Fit alıcam. :)

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Tesekkür ederim. :)
Son bir soru sorucam. Bu T20'nin kamerası 5 mpx değil diyorlar 3.2'imiş. Yani Huawei versiyonunda kamerası 3.2 Turkcell'de ise 5.0 olarak gözüküyor. Kafamı kurcaladı bu. :/ Eğer öyle ise Galaxy Fit alıcam. :)

3.5 mpx olsada 5mpx olsada 5 mpx in kalitesini veriyor hiç kafanı kurcalama arkadaşım

ParduSS

ParduSS

Üye
alma sakın fit ace 600 civarı bişey nokia 603 veya biraz bekle t30 cıkıcakmıs

----------Eklendi @ 09:42:36 ---------- Yazıldı @ 09:41:21 ----------

vodafonde htc exproler 350 tl ye düşmüş istersen bi bak derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...