Türkcell T20 Format Sonrası Sorunu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kj2al

kj2al

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell T20 Format Sonrası Sorunu Acil Yardım
İyi akşamlar arkadaşlar.
yaklaşık 1-2 saat önce 2. el Turkcell t20 aldım elden.
Fakat önceki kullanıcının bircok gereksiz uygulamaları vs. vardı bende sitede araştırdım ve " Ses Yükseltme Tuşu + Telefonu Açma Tuşu " iLe format atıLdıuğını öğrendim.Söylenileni yaptım telefon formatlandı, başlangıç ayarları vs. yaptım. fakat telefonun ana ekranı yok.
Yani üstteki Bildirimler kısmı gözüküyor fakat " Home " tuşuna basınca home ekranı gelmiyor ve menü gözükmüyor tamamen siyah ekran ve üst taraftaki bildirimler kısmı çalışıyor.
Lütfen Acil Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler ..

- - - Eklendi - - -

up ++

klavuzm

klavuzm

Üye
keske almasaydin ya cok sıkıntılı telefon.

t20 a basit bi şekilde formatı atabilirsiniz.
öncelikle sim kartı telefondan çıkarın çünkü takılıyken başlarsanız formata hattınızın tekrar kullanılamama ihtimali var.
telefon kapalıyken yeşil arama tuşuna ve ses artırma tuşuna basarken power a basarak telefonun açıkdığını gördüğünüzde tuşları bırakabilirsiniz.
sistemle ilgili sayfa gelecektir ve bunlardan ' wipe data / factory reset ' i seçin. açılan yeni saydada no ile ilgili seçeneklerin yanında bir tanede yes ile başlayan seçeneği göreceksiz. yes olanı seçin. sırasıyla şunlar gelecek.
formatting DATA
Wiping data
Formatting DATA
Formatting CACHE
Date wipe complete...
format bitmiştir telefonu powerdan kapatıp açabilirsiniz.

bunu bi dene bakalim.. ayni seyi yaptiysan bataryayi cikar tek tekrar yap.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kj2al
kj2al

kj2al

Üye
    Konu Sahibi
keske almasaydin ya cok sıkıntılı telefon.

t20 a basit bi şekilde formatı atabilirsiniz.
öncelikle sim kartı telefondan çıkarın çünkü takılıyken başlarsanız formata hattınızın tekrar kullanılamama ihtimali var.
telefon kapalıyken yeşil arama tuşuna ve ses artırma tuşuna basarken power a basarak telefonun açıkdığını gördüğünüzde tuşları bırakabilirsiniz.
sistemle ilgili sayfa gelecektir ve bunlardan ' wipe data / factory reset ' i seçin. açılan yeni saydada no ile ilgili seçeneklerin yanında bir tanede yes ile başlayan seçeneği göreceksiz. yes olanı seçin. sırasıyla şunlar gelecek.
formatting DATA
Wiping data
Formatting DATA
Formatting CACHE
Date wipe complete...
format bitmiştir telefonu powerdan kapatıp açabilirsiniz.

bunu bi dene bakalim.. ayni seyi yaptiysan bataryayi cikar tek tekrar yap.

Dostum saoL fakat dediğini yaptım oLmamıştı fakat çözümü buLdum.
Aynı sorunu yaşayanLar var ise aLıntı yaparak yardımcı oLayım;

Turkcell T20(Huawei U8650) için çıkarılmış olan orjinal romları yüklemek için kullanabileceğiniz rehber...

-Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve depolama birimini açın.
-Hafıza kartınızın içine "dload"(tırnak işaretleri olmadan) adlı yeni bir klasör oluşturun.
-İndirmiş olduğunuz Orjinal Rom dosyasının içindeki "uptade.app" adlı dosyayı "dload" klasörünün içine atın.
-Ardından Depolama Birimin Kapatın ve telefonunuzu normal hale getirin.
-Hızlı önyüklemenin kapalı olduğundan emin olun.(Ayarlar>Uygulamalar>Hızlı Önyükleme)
-Telefonu kapatın.
-Ses Açma(+), Ses Kısma(-) ve Power tuşuna yükleme ekranı gelene kadar basılı tutun.
-5 dakika içerisinde yeni romunuz yüklenmiş olacaktır.
-Şarjınızın %75 ve üstünde olduğundan emin olun.

http://www.turkcell.com.tr/Downloads/servis-yazilimi/android/turkcellT20/T20ROMNFC_22.11.11.zip buyrun orjinaL Rom Linki Umarım işe yarar ..

klavuzm

klavuzm

Üye
herkes senin gibi olsa keske :) adamlar cozumu buluyor yazmiyor yav cogu.. :)

• Beğen
Tepkiler: kj2al
kj2al

kj2al

Üye
    Konu Sahibi
Valla abicim bayaa uğraştım biçok yerde aradım sonunda buLdum.
biraz düşününce; aynı sorunu yaşayanLar muhakkak ki oLacak.
Vede bunu burda payLaşırsam eminim biriLeri görüp faydaLanacak. Umarım işe yarar Hadi hayırLı akşamLar .(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt