Turkcell t10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercann20

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell t10
Turkcell t10 siyah şarj alet ve kulaklık var
başka anında birşeyi yok
takas olur
nakit 150 tl

kardeşm biraz daha acklama yapsana , garannti hakknda fln. resim de koymalsn

geceyry

Üye
işletim sistemi nedir

selam.baksana bende de general mobile dst q100 var klavyeli.taş gibi telefon hicbir sorunu yok.1 yıl daha garantisi devam ediyor.kutusu faturası herşeyi tam.bende dokunmatik kullanmak istiyorm.takas olur mu ? üste 20 lira.lütfen androidli cihaz kullanmak istiyorm artk

yaa yapma ya hadi 30 lira yaptım bak. niye olmaz ?

Kardeşim ulaşırmısin bana 05397318890

yaw sende bi kurtulamadın şu telefondan

Android 2 işletim sistemi var çin üretimi olduğu için dokunmatik konusunda pek iyi değil. Tabi bu durum kullanıcıya göre fark eder ama genel olarak pek tutulmayan bir cihaz.

Çin üretimi diyorsunda üreten firma huawei.O firmada dünyada en iyi android telefon üreten 5 firmadan birisi yani kaliteli bi firma.

tabi kimse malım kötü demez! Android işletim sistemini üreten firma sayısı zaten iki elin parmakları kadar. 5.sırada olması avantajmı?

sphone

Üye

bu linki incele düşünürsen

tabi kimse malım kötü demez! Android işletim sistemini üreten firma sayısı zaten iki elin parmakları kadar. 5.sırada olması avantajmı?

Bi araştır bakalım bi elin parmağını geçiyormu geçmiyor mu ben o telefonu kullanmıyorum ama kaliteli olduğu için savunuyorum. Farkındaysan 5. sırada demedim dünyada android telefon üreten en iyi 5 markadan biri dedim bu 5. olduğu anlamına gelmiyor .

banane ya ne araştıracam. Tamam kardeşim sen haklısın! Hadi hayırlı işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...