Turkcell T10 resmi yazılım güncellemesi-Sağlam link (2013)

Sponsorlu Bağlantılar

themardinli

themardinli

Üye
hocam turkcell yazılımı siteden kaldırmış başka ulaşabileceğimiiz bir yer var mı?

ecel227

Üye
hocam tmm da bu güncelleme hiç bi işe yaramıyo ?

ne .2.2 oluyo nede sürüm yükseliyo bi işe yramıyo :'/

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam tmm da bu güncelleme hiç bi işe yaramıyo ? ne .2.2 oluyo nede sürüm yükseliyo bi işe yramıyo :'/
onun için rom yükleyeceksin kardeş. bu güncellemeyle androidmarket geliyordu mesela. düzeltmeler var. ama android sürüm güncellemesi değil, ki öyle bir güncelleme yok.

androidbook

Üye
onun için rom yükleyeceksin kardeş. bu güncellemeyle androidmarket geliyordu mesela. düzeltmeler var. ama android sürüm güncellemesi değil, ki öyle bir güncelleme yok.

google play olan mi digerimi?

ibrahim ileri

Üye
Updata.app dosyasını nerden indircez

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
soner5435

soner5435

Üye
güncelemeden sonra çok berbat oldu telefon

aga_0074

aga_0074

Üye
link yenilenmiş gayet iyi çalisiyor :tşk: ama nasil yükleme yapacaz onuda söylesen ve farzedelimki sorun cikti ben tekrar eskisini nasil yükleyecem..

- - - Eklendi - - -

ben dosyayı indirdim amaaaa telefonda herseyi silmeme ragmen 95 mb lik yer var.senin dosya 134 mb yükleyemiyorum bir yardim etseniz

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link yenilenmiş gayet iyi çalisiyor :tşk: ama nasil yükleme yapacaz onuda söylesen ve farzedelimki sorun cikti ben tekrar eskisini nasil yükleyecem..

- - - Eklendi - - -

ben dosyayı indirdim amaaaa telefonda herseyi silmeme ragmen 95 mb lik yer var.senin dosya 134 mb yükleyemiyorum bir yardim etseniz
Güncelleme dosyasını hafıza kartı içinde dload klasörü açıp oraya atmanız gerekiyor.
Ayarlardan depolamaya girip hafıza kartı ile yazılım güncellemeyi seçeceksiniz. O otomatikmen bulacak zaten. Kendi güncelleyecek sonradan.
Rica ederim bu arada :)

murat2258

Üye
allah razı olsun kardeşim

agubugujerha

Üye
Kardeş android sürümü kaç oluyor. ?

• Beğen
Tepkiler: Mobilator

vulg07

Üye
nasıl kuracağız :aman2: