onun için rom yükleyeceksin kardeş. bu güncellemeyle androidmarket geliyordu mesela. düzeltmeler var. ama android sürüm güncellemesi değil, ki öyle bir güncelleme yok.hocam tmm da bu güncelleme hiç bi işe yaramıyo ? ne .2.2 oluyo nede sürüm yükseliyo bi işe yramıyo :'/
onun için rom yükleyeceksin kardeş. bu güncellemeyle androidmarket geliyordu mesela. düzeltmeler var. ama android sürüm güncellemesi değil, ki öyle bir güncelleme yok.
Sanırım Turkcell güncellemenin olduğu kısımda düzenleme yapmış, en kısa zamanda güncelleme linkini vereceğimUpdata.app dosyasını nerden indircez

Güncelleme dosyasını hafıza kartı içinde dload klasörü açıp oraya atmanız gerekiyor.link yenilenmiş gayet iyi çalisiyorama nasil yükleme yapacaz onuda söylesen ve farzedelimki sorun cikti ben tekrar eskisini nasil yükleyecem..
- - - Eklendi - - -
ben dosyayı indirdim amaaaa telefonda herseyi silmeme ragmen 95 mb lik yer var.senin dosya 134 mb yükleyemiyorum bir yardim etseniz

Sizlerden de Allah razı olsunallah razı olsun kardeşim

Sizlerden de Allah razı olsun![]()
Vallahi cihazı satalı uzun zaman oldu ama 2.1 idi galibaKardeş android sürümü kaç oluyor. ?

Turkcell tarafından cihazımıza sunulan en son güncelleme android 2.1'dirKardeş android sürümü kaç oluyor. ?
İndireceğiniz belgenin içinde yazıyornasıl kuracağız![]()

Rica ederim.Paylaşım için tsk..
Bazı sistem uygulamaları güncellenmiş, Android Market gelmişti.peki son çıkan özellikler neler