Turkcell Superonline Süper Üniversiteli Yalın ADSL internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Superonline Süper Üniversiteli Yalın ADSL internet kampanyası
Turkcell Süper Üniversiteli Yalın ADSL Kampanyası
Yeni ev arkadaşın; Süper Üniversiteli 16 Mbps’ye kadar Limitsiz 50 GB Adil Kullanım Kotalı, internet her şey birlikte ayda sadece 69,90 TL, üstelik gece 2’den sabah 8’e kadar mevcut internet paketinden yemez. Kampanya 01 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli olacaktır.

12 ay kampanyalıdır.
Evinize kadar modeminizi getirip, ücretsiz kurulum yapılır. Herhangi bir bağlantı ücreti ödemezsiniz.
3 aya kadar hizmetinizi ücretsiz olarak dondurma fırsatı bulunmaktadır. Böylece okullar tatil olduğunda kullanmayacağınız internetin ücretini ödemezsiniz.
Mevcut internet sağlayıcınızdan ayrıldığınızda eğer herhangi bir cayma bedeli yansıyorsa 120 TL’ye kadar olan miktarını Turkcell karşılıyor.

Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası
Turkcell Süper Üniversiteli 24 Mbps Limitsiz 100 GB AKK’lı fiber internet bütün ücretler dahil sadece ayda 69,90 TL, ayrıca gece 2’den sabah 8’e kadar yapacağınız kullanımlarda 100 GB internetten düşmez.

  • Mobil ve Web Turkcell TV+ kullanımlarınız fiberde AKK’dan gitmez.
  • 3 Ay dondurma hakkına bu pakette de sahipsiniz.
  • Mevcut internet hattınızdan ayrılırken size yansıtacağı kampanya iptal bedelini 500 TL’ye kadar Turkcell karşılamaktadır.

Süper Üniversiteli Yalın VDSL Kampanyası
Yeni ev arkadaşınız ile internet bağlamanın tam zamanı; Turkcell Süper Üniversiteli paketi 24 Mbps’ye kadar hızlı ve Limitsiz 100 GB AKK’lı internet paketinizin her şey dahil ücreti 89,90 TL’dir. Ayrıca yukarıdaki kampanyalarda olduğu gibi gece 2’den sabah 8’e sınırsız kullanım yapabilirsiniz ve paketten düşüm olmaz.

  • Farklı internet sağlayıcısından ayrılıyorsanız 200 TL’ye kadar cayma bedelini Turkcell karşılıyor.
  • 3 Ay dondurma hakkınız bulunmakta.
  • 12 ay kampanyalı kullanım yapabilirsiniz.
Yukarıda paketlerin genel bilgileri yer almaktadır. Eğer sizde yeni taşınacağınız evde internet olsun istiyorsanız, bu paketleri deneyebilirsiniz. Ev arkadaşı sayınıza göre kotası düşük veya daha yüksek paketler seçebilirsiniz. Başvuru işlemlerini Resmi Sayfadan, Cep Merkezlerinden veya Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek gerçekleştirebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
401
yeumyang
yeumyang
Cevap
1
Görüntüleme
401
PALA.
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
238
ANIL
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
546
Buğra


Üst Alt