Turkcell Superonline Büyüme Rakamları Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Superonline Büyüme Rakamları Açıklandı
Başarılı GSM operatörü Turkcell’in geniş bant internet sağlayıcı hizmeti veren Superonline mali tabloları açıkalndı.

Türkiye’de başarılı GSMhizmetleri sunan Turkcell, müşterilerine internet alanında da aynı başarıyı Superonlie ile sürdürmeyi hedefliyor.

Bu başarıların şirkete getirdiği yılın üçüncü çeyreği mali tablosu rakalmları açıklandı. 2014 yılı üçüncü çeyreğinde gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre; yüzde 38 oranında artırarak 328 milyon TL’ye çıkardı. Artanfiber müşteri sayısıyla Turkcell Grubu’nun büyümesinde önemli paya sahip olan Turkcell Superonline, yakın zamanda tanıtılan TV Plus ile üçlü teklifler sunarak stratejisini daha da güçlendirdi.



Turkcell Superonline bugüne kadar gerçekleştirdiği 2,5 milyar TL’lik yatırım’la fiber ağ üzerinden 2 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internethizmetini ulaştırdı. Üçüncü çeyrek sonu itibariyle toplam internet müşteri sayısı 1,1 milyon olurken, bunların 686 binini fiber kullanıcıları oluşturdu. Üçüncü çeyrekte 33 bini fiber olmak üzere toplam 69 bin yeni müşteri kazanımı gerçekleşti. Aynı dönemde Turkcell Superonline sesmüşterilerinin sayısı ise 500 bini aştı.
 


Üst Alt