Yarışmaya 8 hattım ile tamamladım. Toplam 8 hak ile 100MB X 8 = 800MB kazandım.
Az bi bahsedeyim.
Önce belli alan yükleniyor, yarışmaya başlamak için bir kimlik ekranı çıkıyor, ad soyad ve e mail adresini yazıp yarışmaya başlıyorsunuz, bazı sorular çıkıyor , ilk cevap olarak (suşi), ikinci sorunun cevabı (seçtiğim adrese yolla) olacak, ondan sonra bir ekran çıkıyor new message yazısına tıkla sanki msn de iken mail gelmiş gibi bir uyarı çıkacak, bir arkadaşın senden 100tl isteyecek, tıklayıp garanti ile parayı yolluyorsun, sonra sınama filmi seçiyorsun, ilk sıradaki filmi seçin. Daha sonra facebook da durum güncelleme ile "rekora gidiyorum" yapıyorsunuz. Ve paraşütçü yere iniyor. Toplamda 1dk 40sn vaktiniz var buda fazlasıyla yeter. Ekran açılıyor, bilgileri eksiksiz dolduruyorsunuz. Adres yanlış yazarsanış telefon çekilişinde kazanırsanız hediyeyi alamazsınız, telefon, süper şifre, ad soyad, adres, doğum tarihi bilgilerini giriyorsun ve ekrana kazandığın hediye geliyor, ben 8 katılım yaptım hepsinde de 100MB internet çıktı. Internet paketi çıkarsa ekranda şifresi gözüküyor, INTERNET boşluk ŞIFRE 5010 a yolluyorsun hediye paket hemen yükleniyor. Boş yok gibi en az aylık 100MB internet paketi hediye ediyor. Tahminim bu işi kendi servislerini tanıtım amaçlı yaptı. Çünkü bütün işlemler Turkcell-im de yapılan işlemler. Kısacası reklam. Ama biz yarışalım kazanalım. Unutmayın en azından internet paketi veriyor. Bol şans.