Faturasız / Faturalı Turkcell bip 4.5G Ramazan Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Turkcell bip 4.5G Ramazan Kampanyası
SIM kartı 4.5G uyumlu Turkcell müşterileri BiP uygulaması keşfet platformu üzerinden 4.5G Ramazan Kampanyası servisini takip ederek internet paketlerini ikiye katlıyor!
  • SIM kartı 4.5G uyumlu, aktif Turkcell Bireysel ve Kurumsal ön ödemeli ve faturalı ses veya bilgisayardan internet hattına sahip müşterilerimiz, kampanyadan 11 Mayıs - 14 Haziran 2018 tarihleri arasında yararlanabilirler. Kampanyaya katılmak için BiP uygulaması üzerinden “4.5G Ramazan Kampanyası” servisi takip edilmelidir.
  • Ön ödemeli müşteriler paket ve TL yüklemesi yaptığında kampanyaya katılabilirler. BiP uygulaması üzerinden kampanya katılımı sağladıkları anda hatlarında tanımlı internet paketleri olmasa dahi kampanya süresince alacakları internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası, kampanya katılımı gerekmeksizin otomatik olarak hediye edilecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Turkcell'in son dönemlerde bu BiP uygulama odaklı kampanyaları insanların yüzünü güldüreceğine, aksine memnuniyetsiz etmeye başladı. Herşeyde bir BiP zorunluluğu.
 
  • Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Aman İnternet Versin Ayı Yarılamadan 3 Gbyi Yedim
 

Benzer Konular



Üst Alt