Turkcell Numaramı Değiştireceğim Bayan Sesi Gerekiyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Numaramı Değiştireceğim Bayan Sesi Gerekiyor!!
Merhaba arkadaşlar mevcut numaramı 25 kontor karşılığında 4440535 üzerinden değiştirmek istiyorum ama hat halamın üstüne ve halama numaramı değiştirirmisin telefondan desem anlamaz yani
ben aradım dedim yaşlı bir bayan diye dinlemediler illa hat sahibi istiyorlar nasıl yapabiliriz:(
Bana bir yol gösterin nolur!

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

Ozan

Ozan

Admin
Şu arama esnasında sesin değişmesini sağlayan uygulamalar vardı telefonlara uygun ama sanırım s60v3 telefonun yok :)

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 1203 nolur yha bilen varsa yardım etsin çok acil numara değişmem laazım aylardır uğraşıyorum
inşallah çaresi bulunur

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çevrende gençbayan arkadaşın yokmu al halanın kimlik bilgilerini halanmış gibi konuşsun 2 dakikalık iş

ilo53

ilo53

Üye
baskasna arat ben oyle yapiym

osnakli

osnakli

Üye
bu konu üzerine bende bişey yazayım.:D bundan bi kaç gün önce yengemin üzerine olan telsim hattımı turkcell'e taşıdım.hat açıldıktan sonra süper şifre alıp online işlem merkezinden tarife değişdirdikten sonra hattı gelen ve giden aramalara kapattım :D Aradım müşteri hizmetlerini açarmısınzdedim hattı.illa hattın yasal sahibi olcak dedi.dedim yengemin tüm kimlik bilgileri bende var o zaten sizi arayıp konuşmayı beceremez hattımı açarmısınız.hattı açmadılar.bende müşteri temsilcisine dedim ki bakın dedim beni 3 kağıtçılığa teşvik ediyorsunuz.nasıl dediler.bende yarın sizi bayan sesiyle arayıp bu hattı açdırcam dedim.ve ertesi gün sesimi biraz inceltip hattı açdırdım.hattı açdırdıktan sonra da normal sesime dönüp ben size dün akşam demmeişmiydim sizi kandırırım die:D tabii müşteri temsilcisi anlayana kadar ben telefonu kapattım.
sesinizi az inceltip arayın bişey olmaz zaten de anlamıyorlar:D:D:DD:

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor denedim sesim incelmiyor:(
birde tam hangi bilgiler isteniyor bilen varmı

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
İstenilen bilgiler:
Doğum Tarihi( gün, ay ve yıl olarak )
Hattınıza en son kaç kontör yüklediniz
Tarifeniz ne
Anne kızlık soyadı.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Şu arama esnasında sesin değişmesini sağlayan uygulamalar vardı telefonlara uygun ama sanırım s60v3 telefonun yok :)

öyle bir uygulama varsa haber verebilirmisin.yada buraya koyarmisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt