Turkcell Neden Yeni HAT Satmak İstemiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

skamber

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Neden Yeni HAT Satmak İstemiyor ?
Arkadaşlar Bir Süredir Yurt Dısındaydım. Dün Geldim ve İlk Olarak Trkcell hat almak ve Nokia Telimi Kaydettirmek için Turkcell Merkezine Gittim .. Fakat Turkcell Hat Fiyatlarını Duyunca Sok Oldum ..

5TL Yüklü Hat - 28
20 TL Yüklü Hat 39 Lira

Bunu Bir Acıklaması Var mı ? Nasıl İştir bu ? 39 liraya hat mı olur ? diğer trkcell noktalarına da sordum aynı fiayt ı veriyorlar Trabzondayım Suan ... Turkcell fiyatı bu mudur yani ? Almanya da 10 eu ya hat alırsınız 10 eu da içinde olur ... burda 5tl yüklü 28 tl bu nasıl iş şimdi ?

kadir61

Üye
başlık yeni hat neden satmak istemiyor değilde neden pahalı satıyor olmalıydı sanki.

atek59

Üye
Arkadaşlar Bir Süredir Yurt Dısındaydım. Dün Geldim ve İlk Olarak Trkcell hat almak ve Nokia Telimi Kaydettirmek için Turkcell Merkezine Gittim .. Fakat Turkcell Hat Fiyatlarını Duyunca Sok Oldum ..

5TL Yüklü Hat - 28
20 TL Yüklü Hat 39 Lira

Bunu Bir Acıklaması Var mı ? Nasıl İştir bu ? 39 liraya hat mı olur ? diğer trkcell noktalarına da sordum aynı fiayt ı veriyorlar Trabzondayım Suan ... Turkcell fiyatı bu mudur yani ? Almanya da 10 eu ya hat alırsınız 10 eu da içinde olur ... burda 5tl yüklü 28 tl bu nasıl iş şimdi ?

arkadaşım burası türkiye almanya değil 28 liradan geri kalanı 23 lira kdv ötv yeni tesis vergi yani 23 tl vergi var oparatör bundan para kazanmıyor. faturalıda alsan 3.5x12=42 tl vergi alıyorlar

Burak

Üye
35 milyonu aşkın abonesi, sorunsuz ses kalitesi,Turkiye'nin en büyük operatörü 3ün 5in lafını yapacak değilya.
sanıyorumki yeni vergilerle birlikte hat fiyatları iyice katlandı. zaten yeni numara bulmakta zorluk çekiyor :D

belkide kaliteyi korumak için artık abone almak istemiyor. Altyapı çalısmaları bittiğinde ve vergiler düştüğü anda fiyatlarda düşer diye düşünüyorum. :)

timur_55

Üye
arkadaşım burası türkiye almanya değil 28 liradan geri kalanı 23 lira kdv ötv yeni tesis vergi yani 23 tl vergi var oparatör bundan para kazanmıyor. faturalıda alsan 3.5x12=42 tl vergi alıyorlar

çok doğru bi tespit. ülkemizde malesef bi çok şeyin vergisi gereğinden fazla.
günlük hayatımızın ve bizlerin bi parçası olmasına rağmen telefonların ve hatların hala ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ var. yani hala bunlar özel tüketime giriyor. buna ne demeli. :) Operatörlerin suçu yok ki ;)

gazbakkal

Üye
Ya Sadece Turkcell Değim Tüm GSM Operatörler Ortalama Öyle Numara Taşıtmaya Çalışıyorlar Sanırım..

--mm33rrtt--

Üye
avea 5 tl yüklü yeni hat 27.90 krş vodafone 5 tl yüklü yeni hat 28.50 turkcell 5 tl yüklü yeni hat 28 tl 20 tl yüklüler ise avea da 38.90 vodafone 39.50 turkcell de 39 tl kontörden tl ye geçişten sonra yapılan vergi zamlarıyla beraber fiyatlar giderek katlanarak bu hali almıştır fiyatların bu şekilde olmasında operatörlerin bir suçu bulunmamakla beraber pek bir kazancıda yoktur o yüzden yeni hat satmak istememeleri gibi bir şey söz konusu değildir maalesef ülkemizdeki vergilerin yüksek olmasından dolayı bu şekildedir bilgilerinize

maxirabit

maxirabit

Üye
Eyer bu yönden sorununuz varsa tüketici haklarına baş vurunuz.

BODOLLU

BODOLLU

Üye
fıyatların yüksek olması vergı ıle alakalı bı durum deildir.. ozellıkle son dönemlerde faturalı hatlar için yapılan kampanyaları görmezlıkten gelmeyin lütfen.. olay tamamen faturalı hatlara yönlendirmektir bu sayede belli bir parayı her ay gelir olarak elde tutmak cabası dısında bır durum deildir.. turkıyede asgarı ucretle calısan kesımın cok olmasından dolayı cogu cep tlf kullanıcısı 3 ay ıle 6 ay arasında köntor yuklemektedır.. bu sebeble gsm fırmaları zarar etmektedırler.. faturalı hatlarda ıse bedava dagıtıldıgını belırtmekten gecemecegım.. eskı numara olayı ıse kapanan hatları altı ay boyuncu kapatıyorlar sonrada o numaraları yenıden pıyasaya sunuyorlar.. sebebı ıse numara tasıma olayından dolayı yenı bır hat numarası ıle pıyasaya gırmenın anlamsız olması.yanı herkes numarasından memnun ve ıstedıgı operatoru secıyor. bu durumda eskı kullanılmayan numaları yenıden sısteme yuklemenın malıyetı ıle yenı bır sısteme yenı numara kayıt etmek ve bu kayıtı uyduda tanımlamanın verecegı malıyet acısından bakıldıgında zarar etmenın kacınılmaz oldugunu gorunmesıdır.

bekiryimaz

bekiryimaz

Üye
güzel bilgler elde ettik tşkkrlr.

Üst Alt