Turkcell Msni Yüklerken Sertifika Hatası Diyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rockyam

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Msni Yüklerken Sertifika Hatası Diyo
ya arkadaslar bana bi yardımcı olursanız cok sevinirim
turkcel live mesenger ı yüklerken yada int den herhangi bir msn programını yükleyemiyorum
her defasında sertifika hatası diyo
lütfen yardım edin şimdiden cok saolasınız

elmyra

Üye
sertfika hatası veriyorsa tlf nun tarihini bir sene geriye al tekrar yükle eğer tarihi geçmiş sertfika diyorsa bir sene ileri al 2008 deyiz 2009 yap

eğer hala yükleyemediysen onunlaa ilgiliii birr konu var oraya tlf nunun IM numarasını yaz arkadaslar sana sertfika konusunda yardımcı olacaklardır ama öncelik olarak tarihlerle oynamayıı dene:oke::oke::oke:

usta4389

usta4389

Üye
arkadasim senin telefon symbian in ust versiyonlarindan mi veya baska bi msn programi dene mesela turbo msn bence bu sitede bulabilirsin hadi kolay gelsin:oke:

elmyra

Üye
arkadasim senin telefon symbian in ust versiyonlarindan mi veya baska bi msn programi dene mesela turbo msn bence bu sitede bulabilirsin hadi kolay gelsin:oke:

evet tlf simbianın üst versiyonlarından S60 destekli diye gecem ve 9.1 ve 9.2 yi destekler ama N73 tlf larının geneleinde sertfika mevzusu vardır türkcell live messenger tlfnu ile muhtemelen utumlu sadece yükleme yapabilmesi için tarih ve sertfika olayını aşması gerekiyor

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Turkcell MSN nin sertifika sorunu yok ki.. sertifikasız bir programdır...
diğer msn programları ve dahi çoğu program için sertifika yapman gerekir bu konuda geniş bilgi forumda mevcut..:oke:

rockyam

Üye
    Konu Sahibi
saolasın arkadasım

--------------- Ekleme ---------------

sertfika hatası veriyorsa tlf nun tarihini bir sene geriye al tekrar yükle eğer tarihi geçmiş sertfika diyorsa bir sene ileri al 2008 deyiz 2009 yap

eğer hala yükleyemediysen onunlaa ilgiliii birr konu var oraya tlf nunun IM numarasını yaz arkadaslar sana sertfika konusunda yardımcı olacaklardır ama öncelik olarak tarihlerle oynamayıı dene:oke::oke::oke:

ya ben yaptım senin dedigin gibi tarihlerle oynadım ama yinede hala bi hata veriyo ya anlamadım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt