Turkcell MobilTV (6600,6630,N70 Platinium müşterilere özeldir)

tksharmely

Emekli Yönetici
Sayın general fb #18. mesajımı okursanız gerekli açıklamayı görmüş olacaksınız. Mobil TV sadece Turkcell Platinium aboneleri tarafından kullanılabilmektedir. Kontörlü ( Ön Ödemeli ) Hatlar için kullanım mümkün değildir.

arkadaşlar mobil tv izleyemeyiz nedeni gold üye olursanız izlersiniz yani türkceel e özel üye olcaksınız buda olmayacak demektir

boşuna deneme nekadar indirsende yada ayarlarını tam yapsanda bağlanırken hata verir.turkcel platinum/gold üyeleri bu kampanyadan yararlanabili diğer kişile yararlanamamaktadır

arkadaşlar kesin bedava dimi sonra kntler gitmesin

ben anlamadım biraz daha açık yazabilirmisin bu istediği üyelikleri telefon wap baglanıp ordan mı alıyor?

Üye olmak için faturalı hat gerekmiyor mu? Turkcell platinum üyelerı yararlanabiliyor sadece.

papi40

Üye
platinumu anladıkda 6600lar yararlanabiliyor mu? örneğin vodafondaki mobil tvyle olur mu?

PRHACKX

Üye
kontörleriniz çok gider ama yine de iyi program

Catty

Emekli Yönetici
Teşşküer..

209 liradan daha dusuk olarak Iphone Orta paket alarak da Platinum abone olabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

boşuna deneme nekadar indirsende yada ayarlarını tam yapsanda bağlanırken hata verir.turkcel platinum/gold üyeleri bu kampanyadan yararlanabili diğer kişile yararlanamamaktadır

Gold yararlanamiyor arkadasim. Sadece Platinum aboneler izleyebiliyor.

Salihyet

Üye
Gerekli uyarı konu içeriğinde düzenleme yapılarak verilmiştir.. teşekkkürler..

usta_55

Üye
n73 ve benzerlerine olan program türkcellin kendi sitesinde var ben denedim çalışıyor faskat izlemek için üye olmak gerekiyor sanırım

oook

Üye
denemek gerek bence

mdma

Üye
aga saol kaç gündür arıyodum

Turkcell'in bi eksisi daha ne platinumu ya