Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell Live Msn sorunu bi bakamısınız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sukru_123
Üye
Konu Sahibi
Turkcell Live Msn sorunu bi bakamısınız
Yha beyler ben turkcell hattm ile msn ye abone oLdum haftalık 7kontor ücretini aldı ama msn yi indiremedim.Çünkü sayfa açılmıordu. ve halen açılmıor..
Pc sinde yüklü olan warsa upload edebiLirmi yha xS
Catty
Emekli Yönetici
Sizin kendiniz indirmeniz lazım..Müşteri hizmetlerini arayınız.
yeniçeri_53
Üye
Telefonun markasını desteklemiyorsa boşuna abone oldun...sana tawsıye tURKcelin aylık 30 KOntore olan internet paketini al mig33 yada kankamsn indir...hem msn hemde butun siteleri dolaşırsın
Telefonun markasını desteklemiyorsa boşuna abone oldun...sana tawsıye tURKcelin aylık 30 KOntore olan internet paketini al mig33 yada kankamsn indir...hem msn hemde butun siteleri dolaşırsın
Telefonunuzun desteklemediği bir servis olsaydı, abone olamazdınız,telefonunuz destekliyor fakat , dediğinize göre wap sayfası açılmıyor,bunu turkcell müşteri hizmetlerine bildirerek çözebilirsiniz..4440532 , 4440535 'ten birisini arayabilirsiniz.
Doğan
Üye
gelen mesajdan mseaj bilgileri diyin ordan web siteyi buluyor ben öyle yaptım indirdim s bi deneyin isterseniz...
ilo53
Üye
indiremedysn msn girmedin teldn ara yardmci olurlar olmassa kntrunu iste geri iade ederler
sweety_boy_43
Üye
menu>ayarlar>yapılandırma>varsayılan yapl.>TURKCELL WAP yada TURKCELL
menu>ayarlar>yapılandırma>tercıh edılen erıs. nok.>ERİŞİM NOKTAM yada TURKCELL WAP GPRS secmenız gerekmektedır..
sonra
menu>web>adrese git>wap.turkcell-im.com.tr gir.
chat/mesaj>MSN ...
DEDIGIM YOLLARIN HEPSINI YAP MUTLAKA INDIRIRSIN SIZE GELEN LINKTE SORUN OLABILIR.
INTERNET PAKETIN YOKSA BU ISLEMLERI YAPARKEN KNTRUNUZ 2 KNTR OLARAK DEILDE KB HARCAMANIZA GORE DUSECEKTIR .
IYI OYUNLAR