Turkcell Live Messenger, yıl sonuna kadar ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
olmuryor arkadaslar
inddirmeye calısıyorum su gibi kontor gidiyo ama yıne wındows lıve messenger inmiyor lutfen yardım edin
evet arkadaslar yardım edecek birileri avrmı kontor gidiyor ama daha sayfaya bile girmiyor müşteri hizmetlerini aradım teknik servise gotur dıyorlar işe bak turkcell bile neyin ne oldugunu bilmiyor kafalar cok karısık sorunsuz kullanan kac kişi var acaba?:bann:

dreamwtf

dreamwtf

Üye
En çok kullanılan modellerden biri olan 6600 yok özellikle nadir kullanılan modelleri seçmişler.

Eklediler artik 6600'ıda ve ayrica 1 Şubata kadar kampanya uzatilmiştir !

technonur

technonur

Üye
ya şu konunun başlığını değiştirelim her gördüğümde heycanlanıorum 2008 sonuna kadar beleş die konuyu açıyorum moralim bozuluyo sonra :)

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
bende vodafone var ama ben turkcellin messenger yazilimini nereden bulabilirim?:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

turkcell messenger

verdigin dosya yüklenmiyor ayrica uzantisinin da ne oldugu belli degil jar yazmissin ama degil bence:bann:

technonur

technonur

Üye
weyselaysel

weyselaysel

Üye
Vadafonda Neden Yoqqqqqqq

[LorD]

Üye
Ya arjkdaşlar ben telefona bu msnı nerden indircem arkdaşın verdiği link telefonda çalılşmıyor geçersiz dosya buyuk ihtimalle java değil.

sukrubrk

Üye
saol kardes paylasımın ıcın

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ben pes ettim arkadaşlar turkcell live msn olmuyor link geliyor ama inmiyor ne yapalım kısmet değilmiş bunda da yüzümüz gülmedi benim derdim java msn kullanmamak 6600 morange ve mig33 kullanıyorum ikide bir kapanıyor dogru duzgun konusamıyorum bi çaresi yok sanırım symbian ucuz msn de yok tek çare turkcelldi onalarda adi çıktı

sercan_bjk

Üye
turkcell bedava bişe veriyosa altından çıkar bişe:nono:

nozden

nozden

Üye
daha denemedim nasıl acaba!

Üst Alt