ewet yine beni kimse anlamamış...! olsun bügüne rahmetli babamda anlamadı ... şimdi kısaca özetliyim 1.türkcell türkiyede ben liderim diyor [aveanın sınırsız tarifesine ragmen..+ .. aveanın hepsi 1 tarifesindeki 2 dk.sı 1 köntör diyo türkcell ne diyo fırsat yaz bende seni diğer öperatörlerle 5 dk sı 1 kontöre görüştereyim diyor daha örnekler coook ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ben bekliyordum da ne zaman olacak diye dört gözle bekliyordum.çünkü biz eski topragız zam olmazsa kaşınıyoruz.illa zammı bekliyorum dogal olarak şimdi diğer gsm ler zam yapıp türkcelin yapmaması beni korkutuyordu oda yaptı PANİKATAGIM gecti.biz gölcüklüyüz depremi yaşadık...şimdi deprem olmuyor diye herkes dünyasında ben ise olmuyor diye endişe duyuyorum çünkü ufak ufak depremler olmazsa büyüğünü tetikleyip büyük depremlerin olması olanagı yüksektir.BU AÇIDAN TÜRKCELL ENİNDE SONUNDA ZAM YAPACAKTIR BEN BEKLİYORDUM.AMMA DEDİĞİNİZ GİBİ İŞLER DÜŞMÜYOR ZAMMIN ETKİSİ İLE 1 KAC GÜN SONRA AYNI TAS AYNI HAMAM.BİZ ALIŞMIŞIZ KONUŞMAYA GIYBETE DEDİKODUYA ONUN İÇİN BU ÜLKEDE TÜRKCELL 100 KÖNTÖRÜ 22 DE YAPSA BİR ŞEYLER DEĞİŞMEZDİ ARKASINDA DİĞER GSM LERDE 30 GÜN SONRA FİYATI YÜKSELTİRDİ.BUNA EMİNİM BEN TEKİM DİYOR VE YAPIYOR..AVEA YAKALAMAK İSTİYOR SINIRSIZLA AMMA YAKALAYAMIYOR NEDEN TÜRKİYENİN İLKİ VE SÜRPRİZLERE DEVAM EDECEKTİR............SAYGILARIMLA... bu düşünceler şahsıma aittir.....
--------------- Ekleme ---------------

BU KADARINADA PES NE YAPSA OLMUYOR ..........
HerYöne Sınırsız Tarifesi aboneleri; arkadaşınızı HerYöne Sınırsız Tarifesine getirin, hem siz hem arkadaşınız 500 SMS kazanın, doya doya mesajlaşın.
Kampanyadan faydalanmak için tek yapılması gereken arkadaşınızın Avea bayisinden hat alması ve SMS ile onayınızı almasıdır. ........