Turkcell kontör fiyatları zamlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell kontör fiyatları zamlandı
25 kontör 5 liradan 5,50 liraya
50 kontör 9 liradan 10 liraya
100 kontör 18 liradan 19 liraya
150 kontör 26 liradan 28 liraya
250 kontör 42 liradan 44 liraya
500 kontör 77 liradan 83 liraya
1000 kontör 140 liradan 150 liraya
çıkarılmıştır. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: kadirli_1234567, Mr-Trojan ve CryDaqqeR

Doğan

Üye
yeter artık yaa nedir bu :@ valla faturalıya gecicez olmazsa

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:oke: HELAL OLSUN LİDER OLDUGUNU KANITLADIN...TEŞEKKÜRLER ....:) TÜRKCEL SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.KISKANANLAR ......... ? TEK OLDUGUNU HER ZAMAN KANITLIYORSUN KİM TUTAR SENİ ZAM A DEVAM YOLAA DEVAM..TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM... VAN MİNUT.......

yeumyang

yeumyang

Moderator
:oke: HELAL OLSUN LİDER OLDUGUNU KANITLADIN...TEŞEKKÜRLER ....:) TÜRKCEL SENİNLE GURUR DUYUYORUZ.KISKANANLAR ......... ? TEK OLDUGUNU HER ZAMAN KANITLIYORSUN KİM TUTAR SENİ ZAM A DEVAM YOLAA DEVAM..TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM... VAN MİNUT.......
turkcelin zam yapmasına neden bu kadar sevindiniz anlamakta gucluk cekiyorum herkes zama uzulurken siz seviniyorsunuz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bekliyordum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Açıkçası bu kadar fark koyacağını sanmıyordum. 0.50 gibi fark koyar diye düşündüm. Ama 1000 kontöre 10tl zam yapmış. Neyseki faturalı kullanıyoruz da kontöre para vermiyoruz.

sweety_boy_43

Üye
turkcelin zam yapmasına neden bu kadar sevindiniz anlamakta gucluk cekiyorum herkes zama uzulurken siz seviniyorsunuz

sevnmesi nrmal çünkü iletşm merkezi sahbi galiba zam gelncede doğal olarak kazanci artıyor.
Bizde zamlandkça üzlüyoruz kampanyalar olmasa vay halimize.

Larock

Larock

Üye
zam sırası aveada desenize...

yeumyang

yeumyang

Moderator
sevnmesi nrmal çünkü iletşm merkezi sahbi galiba zam gelncede doğal olarak kazanci artıyor.
Bizde zamlandkça üzlüyoruz kampanyalar olmasa vay halimize.
evet sizin de dediginiz gibi kampanyalar olmasa vay halimize ama arkadas iletisim merkezi sahibi olsa bile zam gelmesine uzulmesi gerekir cunku kontore zam geldigini duyan musteriler kontor alırken biran tereddut edecektır veya 150 250 kontor alacakken 100 kontorle idare edecektır ve 3 ayda bir kontor alacaktır dolayısıyla arkadasımızın satısları dusecektır diye dusunuyorum

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun arkadaşlar. 3 ayda bir zam gelmesine alıştık artık.

turkordu

turkordu

Üye
Ben 6 ayda bir kontör alıyorum zaten:)

osnakli

osnakli

Üye
Arkdaşlar toplum olarak bu gsm operatörlerini boykot etmenin zamanı geldi de geçiyor bile.nasıl ki türk telekomu boykot ettik bi gün bu olayı organize edip telefonlarımızı bir gün kapatalım.bunu yapabiliriz.ne böyle 6 ay olmadan 2. zman geldi.sıra avea da diyen arkdaşlar avea zaten turkcellden önce zmanlanmışdı.biz zamlı fiyattan satıyorduk zaten aveayı.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
:@ şu hale bak ya birde kaliteden bahsediyorlar. şu hale bak 100 kontör 19 tl olmuş zaten 3 aydan 3aya yüklüodum. bide kendi harçlıklarımı biriktiripde alıodum. işmi şimdi bu kardeşim. :@ tüketici hakkımı kullanmak istiyorum.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:islik ewet yine beni kimse anlamamış...! olsun bügüne rahmetli babamda anlamadı ... şimdi kısaca özetliyim 1.türkcell türkiyede ben liderim diyor [aveanın sınırsız tarifesine ragmen..+ .. aveanın hepsi 1 tarifesindeki 2 dk.sı 1 köntör diyo türkcell ne diyo fırsat yaz bende seni diğer öperatörlerle 5 dk sı 1 kontöre görüştereyim diyor daha örnekler coook ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ben bekliyordum da ne zaman olacak diye dört gözle bekliyordum.çünkü biz eski topragız zam olmazsa kaşınıyoruz.illa zammı bekliyorum dogal olarak şimdi diğer gsm ler zam yapıp türkcelin yapmaması beni korkutuyordu oda yaptı PANİKATAGIM gecti.biz gölcüklüyüz depremi yaşadık...şimdi deprem olmuyor diye herkes dünyasında ben ise olmuyor diye endişe duyuyorum çünkü ufak ufak depremler olmazsa büyüğünü tetikleyip büyük depremlerin olması olanagı yüksektir.BU AÇIDAN TÜRKCELL ENİNDE SONUNDA ZAM YAPACAKTIR BEN BEKLİYORDUM.AMMA DEDİĞİNİZ GİBİ İŞLER DÜŞMÜYOR ZAMMIN ETKİSİ İLE 1 KAC GÜN SONRA AYNI TAS AYNI HAMAM.BİZ ALIŞMIŞIZ KONUŞMAYA GIYBETE DEDİKODUYA ONUN İÇİN BU ÜLKEDE TÜRKCELL 100 KÖNTÖRÜ 22 DE YAPSA BİR ŞEYLER DEĞİŞMEZDİ ARKASINDA DİĞER GSM LERDE 30 GÜN SONRA FİYATI YÜKSELTİRDİ.BUNA EMİNİM BEN TEKİM DİYOR VE YAPIYOR..AVEA YAKALAMAK İSTİYOR SINIRSIZLA AMMA YAKALAYAMIYOR NEDEN TÜRKİYENİN İLKİ VE SÜRPRİZLERE DEVAM EDECEKTİR............SAYGILARIMLA... bu düşünceler şahsıma aittir.....:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

:mahcup: BU KADARINADA PES NE YAPSA OLMUYOR ..........
HerYöne Sınırsız Tarifesi aboneleri; arkadaşınızı HerYöne Sınırsız Tarifesine getirin, hem siz hem arkadaşınız 500 SMS kazanın, doya doya mesajlaşın.

Kampanyadan faydalanmak için tek yapılması gereken arkadaşınızın Avea bayisinden hat alması ve SMS ile onayınızı almasıdır. ........:vur

serotonin

serotonin

Üye
Ne kadar zam o kadar az radyasyon.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Dün farkettim bende anında arttırmışalr fiyatı amaçları ne acaba bir kaç aya kadar düz hesap 20 olsun diyeceklerdir.Bu ülkede her yerde mi kazık varya :@

Arkadaşa katılıyorum öncülük edilsin adminler boykot yapalım.bir yığın forum sitesi var bir kapatınca akılları başlarına gelirmi orasını da bilmeyiz

kanka5000

kanka5000

Üye
:islik ewet yine beni kimse anlamamış...! olsun bügüne rahmetli babamda anlamadı ... şimdi kısaca özetliyim 1.türkcell türkiyede ben liderim diyor [aveanın sınırsız tarifesine ragmen..+ .. aveanın hepsi 1 tarifesindeki 2 dk.sı 1 köntör diyo türkcell ne diyo fırsat yaz bende seni diğer öperatörlerle 5 dk sı 1 kontöre görüştereyim diyor daha örnekler coook ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ben bekliyordum da ne zaman olacak diye dört gözle bekliyordum.çünkü biz eski topragız zam olmazsa kaşınıyoruz.illa zammı bekliyorum dogal olarak şimdi diğer gsm ler zam yapıp türkcelin yapmaması beni korkutuyordu oda yaptı PANİKATAGIM gecti.biz gölcüklüyüz depremi yaşadık...şimdi deprem olmuyor diye herkes dünyasında ben ise olmuyor diye endişe duyuyorum çünkü ufak ufak depremler olmazsa büyüğünü tetikleyip büyük depremlerin olması olanagı yüksektir.BU AÇIDAN TÜRKCELL ENİNDE SONUNDA ZAM YAPACAKTIR BEN BEKLİYORDUM.AMMA DEDİĞİNİZ GİBİ İŞLER DÜŞMÜYOR ZAMMIN ETKİSİ İLE 1 KAC GÜN SONRA AYNI TAS AYNI HAMAM.BİZ ALIŞMIŞIZ KONUŞMAYA GIYBETE DEDİKODUYA ONUN İÇİN BU ÜLKEDE TÜRKCELL 100 KÖNTÖRÜ 22 DE YAPSA BİR ŞEYLER DEĞİŞMEZDİ ARKASINDA DİĞER GSM LERDE 30 GÜN SONRA FİYATI YÜKSELTİRDİ.BUNA EMİNİM BEN TEKİM DİYOR VE YAPIYOR..AVEA YAKALAMAK İSTİYOR SINIRSIZLA AMMA YAKALAYAMIYOR NEDEN TÜRKİYENİN İLKİ VE SÜRPRİZLERE DEVAM EDECEKTİR............SAYGILARIMLA... bu düşünceler şahsıma aittir.....:bigstar:

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

e_korn

e_korn

Üye
Arkadaşlar dostumuz sevinmiyor hemen yaftalamayın tepkisini ortaya koyuyor herkes gibi anlayışlı olun

helpp

helpp

Üye
dünyada en pahalı iletişime sahip olan ülkelerden biriyiz helal olsun diyorum.bide vergiler üstüne üstlük gerçekten iletişim bizde lüks olmaya başladı.