Turkcell : Konbara'dan artık 10 kontör de yükleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell : Konbara'dan artık 10 kontör de yükleniyor
Turkcell Hazır Kart kullanıcılarının hediye kontör biriktirdikleri Konbara sisteminde aboneleri sevindirecek bir yenilik yapıldı

Hazır Kart kullanıcılarının kontör yükledikçe kazandıkları hediye kontörlerin biriktiği Konbara sisteminde, aboneleri sevindirecek bir düzenleme yapıldı. Artık 10 ve katları şeklinde Konbara’nızda biriken kontörü hattınıza yükleyebileceksiniz. Aktarma işlemini ayda 10 kez kullanabilirsiniz.
Konbaranızda biriken kontörleri almak için kontör miktarını yazıp 2255‘e kısa mesaj göndermeniz yeterli.

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Konu verilmişti

ardesa

ardesa

Üye
10 ar 10 ar yükleyebiliyoruz ama benim konbarada 65 kontör var 60 ını aldım 5 kontör kaldı.O 5 kontör nerden geldi bilmiyorum?...

CybeR_heLLboy

Üye
turkcellin böyle bişey pması mantıklı oldu yoksa bekleki 50nin katı olsun ama eskiden en güzeldi kontörü yükleyince direk kontör geliyodu

mostwanteds

mostwanteds

Üye
valla okumasam haberım yoktu saol

murat_dragon

Üye
her zaman yaptığımız gibi yani miktarı yazıp 2255'e gönderiyoruz yine :oke:

Nazy

Nazy

Üye
güzel haber güzel bilgi Sağol:oke:

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
ii ya babamda 40 vardı sanırım:D 50 olmadan çekerim:D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ii olmuş böle

nightdragon35

nightdragon35

Üye
teşekurler bilgi için negative,turkcell in çoktan yapması gereken bir uygulamasıydı.güzel olmuş:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
10 ar 10 ar yükleyebiliyoruz ama benim konbarada 65 kontör var 60 ını aldım 5 kontör kaldı.O 5 kontör nerden geldi bilmiyorum?...

daha eskiden kalmadır.
kombardan önceki dönemden ;)

POWER

POWER

Üye
Güzel bi gelişme olmuş ki çok saçma bir uygulamaydı.Tüketici bu konuda rahatsızdı onlarda biride bendim Turkcell e mail bile atmıştım .Hayrılı olsun ;)

Üst Alt