Turkcell Karne Hediyesi Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Karne Hediyesi Kampanyası
Türkiye’nin GSM alanında en eski ve en büyük operatör şirketi olan Turkcell Türkiye’nin en çok abone sayısına sahip telekomünikasyon şirketi olmayı sürdürüyor. Yaptığı özel kampanyalar, çekim kalitesi ve kapsama alanı sayesinde birçok mobil kullanıcıya sahip olan ve her geçen gün bu sayıyı daha da arttırıp liderliğini garantiye alan dev operatör firması bu başarısı ile rakiplerini kıskandırmaya devam ediyor.

Abonelerini en yüksek memnun etme oranına sahip şirketlerden olan GSM firması, bu olumlu tepkileri benimsediği inovasyon kültürü sayesinde alıyor. Yenilikçi tavrı sayesinde mobil hat kullanıcılarına en yeni ve en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyor. Sizde daha üstün bir hizmet almak istiyor iseniz bir an önce sizde Turkcell’li olun.

Bu sıralar Karne Hediyesi fırsatları ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Karnesini getiren öğrencilere özel yaptıkları alışverişlerde özel indirimler sunan dev GSM firması bu hamlesi ile birçok kişinin yüzünü güldürdü. Sizde hemen bu fırsattan faydalanın ve hediye kuponu kazanıp daha hesaplı bir alışverişin keyfini çıkartın.

Turkcell Karne Hediyesine Nasıl Katılabilirim?
Size en yakın Turkcell mağaza veya bayisini ziyaret edip seçtiğiniz ürünü satın alırken indirim hakkınızı belirterek veya alışveriş yaptığınız tutara göre indirim kodu alanına kazandığınız indirime ait kodu yazarak katılabilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Karne hediyesi olarak sunulan bu kampanyadan tüm öğrenciler faydalanabilir.

İçeriği Nedir?
1000 TL ve üzeri alışverişleriniz 100 TL hediye çeki kazanırsınız. Bu fırsattan faydalanmak için kod alanına “INDIRIM 100” yazıp hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

75 TL ve üzeri alışveriş yaptığınız takdirde 25 TL hediye kupon kazanırsınız. Bu kampanyadan faydalanabilmeniz için kod alanına “INDIRIM 25” yazmanız yeterlidir.

Detaylar
Sadece internet sitesinden yapılan alışverişlerde kullanmanız mümkündür.
 


Üst Alt