Turkcell In Aldatmacası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur_poy

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell In Aldatmacası
dün turkcel in numaranın kime ait olduğunu gösteren kampanyasına katılmak için mesaj attım şöyle cevap geldi kampanyayı 6 ay içinde kullandığınız içiin kullanamazsınız diye ben de orada küfürü bastım sanki çok lazım diye 6 ay içinde kesinlikle kullanmadığımı da eminim
güya turkcell reklam yaparak biz de beleş kullandırıyoruz diye sevsinler senin kampanyanı inşallah şu vodafone piyasaya hızlı girer de turkcell in biraz burnu sürter o zaman değerimizi anlayıp belki halkı kandırmaya bırakırlar

kikaksk

kikaksk

Üye
daha yenimi anlıyosun arkadaş turkcellin be olduğunu...

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Jan 21 2006, 03&#58;02 PM) [post=258321]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
daha yenimi anlıyosun arkadaş turkcellin be olduğunu...
[/b][/quote]
katılıyorum bende 1 yıl oluyo telsime geçeli

kurt bey

kurt bey

Üye
bende turkcell msnye üye oldum bi ara 1 ay bedava vardı hani. ama ne hikmetse kullanamadım bi türlü bi ara sonrada ücretsizk ullanım hakkınız doldu die mesaj geldi.

barabelli

barabelli

Üye
keske kufur basmasaydın ama vodafoneda haklısın

cumcum23

Üye
küfürde haklısın galiba

CK1991

CK1991

Üye
Sana katılıyorum onur_poy

amedian

amedian

Üye
turkcell turkiyenin en uyanık ve en pahalı gsm operatoru olma iddasından vazgecmez ben bunu daha oncede soyledim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türkcell&#39;in aklını başına getirse getirse Vodafone getirir..

spook

spook

Üye
turkcell ilk çıkan hat oldugundan tutuluyo hala yoksa yeni nesil gençlerden turkcell hat alacak adam tanımıyorum

bozkurt_0618

Üye
gardas bende var turkcell,telsim,aria hepside birbirinden<span style="color:#006600"> xxx</span> bunların
telsimde kendi kendine kontor gidiyo avea da wap ücretsiz dedi bi girdik dünya kontor gitti turkcelin saten ne <span style="color:#006600">xxx</span> olduğunu biliyonuz sölemeye gerek
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaslar
paso millete kitinober oluyo

<span style="color:#006600">argo, küfür kelimeler kullanmak yasaktır </span>

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
turkcell hep bunu yapıyor turkcelin bilgilendirme mesajları daha çok soygun mesajları gibi bi şey aldanmayın derim

troublesome

Üye
Kontörlü hat olunca sömürüyolar..haberimiz olmuyo ki..liste sunmuyolar ki nette felem bakal&#305;m nereye gitmi&#351; kontörler..
Benim de g&#305;c&#305;k oldu&#287;um &#351;u tel. kaydettirme olay&#305;..Acayip para vurdular bundan..Ben telsim hatt&#305;mdan kaydettirdim eski bi 5210 var kaçak..turkcell de sormadan kayd&#305;n&#305;z&#305; yapt&#305;k,kontörbizdenden dü&#351;ecek diye....
böyle kolpac&#305; abni bunlar..

hidayet

hidayet

Üye
turkcell kendisi kaybediyor boşverin yakında onlarda anlar anyayı konyayı akıllanırlar

troublesome

Üye
bi de kardeşime yaptıkları komik.
kız kardeşim cep öğrenciye geçmek için turkcell i kapattırmak istedi müşteri hizmetlerinden..
akşamına aramış bunlar "neden kapattırmak istiyorsununuz" da, size "kontör bizdenden ek kontör verelim"(+25 mi ne demişler)..
Allah&#39;tan akıllı bi kardeşim var."OK" demiş, kullanmış hediyeleri..öyle kapattırmış

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
bu turkcell herseyi yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt