TURKCELL Hazır kartta Aylık İnt.Paketi ACIKLANDI HAYIRLI OLSUN

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Cenk abi yeni haberlerini bekliyorum :) Haftaya izmire geliyorum uzun zamandır görüşemedik :) İzmir'de tanışırız umarım :)

atilla54

atilla54

Üye
Arkadaşlar Yaklaşık 3 Aydır Her HAfta Alıyorum Cepten İnternet Aylık 100 Kontor Veriyorum.bu Konuda Yardım Edecek Arkadaş VArsa pm Atsın Cenk Arkadaşımız gibi internet Paketi Satan Arkadaşlar Mutlaka pm Atsın

yahoman

yahoman

Üye
[sıze=4]maxi cep e teşekürler[/sıze]

cenkozgen

cenkozgen

Üye
Cenk abi yeni haberlerini bekliyorum :) Haftaya izmire geliyorum uzun zamandır görüşemedik :) İzmir'de tanışırız umarım :)

Arkadaşlar Yaklaşık 3 Aydır Her HAfta Alıyorum Cepten İnternet Aylık 100 Kontor Veriyorum.bu Konuda Yardım Edecek Arkadaş VArsa pm Atsın Cenk Arkadaşımız gibi internet Paketi Satan Arkadaşlar Mutlaka pm Atsın

eywallah arkadaslar su an elimde 5 tane 100mb paket var yakında daha da gelir. ama su an kileri 4lü halde satıyorum yani 1 tanesi 40 kntr, 4 tanesi 150 kntr ( kontör kart şifresi ee süreyi uzatmak gerek :D )
yani 4 lü sekilde satacam. yani 2 turkcel hattı olan biri için ( ki yılda max 2 defa kullanılıyor 1 hat için ) yılda kullanabilecegi maz internet paketi olmus oluyor bu.

Bu arada Atiila kardeş msn vermişsin ekledim ordan görüşürüz

catex2

catex2

Üye
aveanın internet paketine karşılık ucuzlatırlar bence

matraxadr

matraxadr

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell N95 8GB de kullanın arkadaşlar live msn yi 15kont.e haftada,sitesinde recep in,versiyonlar aynı olduğu için n95 ve n95 8gb nin resim koymamamışlar ama başarıyla yüklenip kullanabiliyor.

sanırım haftalık int. paketi hazır kart için 25 kont daha mi avantajlı fırsat maliyetinden dir nedir :emzik:

cenkozgen

cenkozgen

Üye
elimde 10 tane 100mb paket var su an ama sadece kntr transferi yada kntr kart - ile alışveriş mümkündür. 1 tane 100 mb paket 40 kontr 4 tane 100mb paket 150 kontor kart - ile alışveriş yapabiliriz.

carnewam21

carnewam21

Üye
100mb int paketi 25 knt almak isteyenler [email protected] u eklesin

yada profilime msj bıraksın...

Üst Alt