Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Turkcell Hayatım Kolay Kampanyası
Hayatım Kolay Paketi ile sizi arayanları SMS ile bildiren KimAramış, arayıp ulaşamadıklarınız ulaşılabilir olduğu anda size söyleyen Cep Açık tarifenizden size hediye.
Hayatım Kolay Kampanyası’ndan aşağıda belirtilen tarifeleri kullanan bireysel faturalı hatlı müşterilerimiz ücretsiz yararlanabilir. Bu tarifedeki müşterilerimiz kampanyadan otomatik olarak yararlanır, bir işlem yapmasına gerek yoktur.
[TBODY]
[/TBODY]1 Mart 2013'a kadar Her Yöne Ekonomik, Her Yöne Gold, Her Yöne Süper, Her Yöne Star, Karma 1000 paketlerinde olanlar Güncel Abonelikli Servisi’nden de Hayatım Kolay kampanyasından ücretsiz yararlanırlar.
22 Kasım 2013 itibari ile Platin Paket, PlatinEkstraKonuş, Platin Ekstraİnternet, Platin Prestij paketlerine geçiş yapan bireysel faturalı hat müşterileri yararlanabilir.
Hayatım Kolay Kampanyası’ndan aşağıda belirtilen tarifeleri kullanan bireysel faturalı hatlı müşterilerimiz ücretsiz yararlanabilir. Bu tarifedeki müşterilerimiz kampanyadan otomatik olarak yararlanır, bir işlem yapmasına gerek yoktur.
| Her Yöne Paketler | Hepsi Bir Arada Paketler | Kamu Paketleri | Karma Paketler | Platin Paketler |
|---|---|---|---|---|
| Gold Paket Star Paket Süper Paket Ekonomik Paket Minik Paket | Gold Plus Paket Full Paket Hepsi Paketi Hepsi 600 Paketi Hepsi 300 Paketi | Kamu 1000 Kamu Eko Paket Kamu Her Yöne 300 | Faturalı Karma 1000 Paket Faturalı Karma 500 Paket | Platin Paket Platin EkstraKonuş Paketi Platin Ekstraİnternet Paketi Platin Prestij Paket |
22 Kasım 2013 itibari ile Platin Paket, PlatinEkstraKonuş, Platin Ekstraİnternet, Platin Prestij paketlerine geçiş yapan bireysel faturalı hat müşterileri yararlanabilir.