Turkcell Hattıma 250 Kontör Yüklemişler.

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hattıma 250 Kontör Yüklemişler.
Arkdaşlar çok önemli bi sorunum var.bugun sabah kalktım fazla kullanmadığım turkcell hatlarımın birine 250 kontör yüklenmiş.yaklaşık 1 saat önce kontöru yanlışlıkla yükleyen arkdaş beni aradı.yanlışlıkla benim numarama kontör yüklediğini bunu geri iade edip edemiyeceğimi söyledi.bende tabii ki geri iade edebilirim dedim.telefonu kapattım.hemen kontör tarnsferi için arkdaşın numarasını yazdım kontör miktarını yazıp turkcell'e yolladığımda bi gerçek ortaya çıktı.bu hattı fazla kullanmadığım için görüşme yapmadığım için kontör tarnsferi 3 ay süreyle durdurulmuş.şimdi ben ne yapabilirim.
ben bu 250 kontörün üzerine yatmak istemiyorum.sonuçda kul hakkı.şimdi ben o arkdaşın hattına 250 kontör yükleyecek paramda yokşaştım kaldım lütfen yardım edin

BktsBcr

BktsBcr

Üye
tek çıkar yol şu linkten sana en yakın olan Turkcell İletişim Merkezini bulup, gidip danışmak olabilir; çok karışık bi durumdasın çünkü:allalla:

Bosnalı86

Üye
öncelikle böyle bi düşünceye sahip olduğun için seni kutlarım dostum. benim aklıma gelen tek çözüm yolu,250 kontor alamam,müsait deilim demişsin ama en azından 100 kontor alabilirsen eğer kendi hattına yükle,hattın tekrar aktif duruma geçsin. boylelikle arkadaşa 250 kontorunu geri transfer edebileceğini düşünüyorum. :oke:

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
tek çıkar yol şu linkten sana en yakın olan Turkcell İletişim Merkezini bulup, gidip danışmak olabilir; çok karışık bi durumdasın çünkü:allalla:

ben köyde yaşıyorum.en yakın turkcell iletişim merkezi artvin merkezde.ve ben oraya gidicek parayla 250 kontör alırım...:(

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle böyle bi düşünceye sahip olduğun için seni kutlarım dostum. benim aklıma gelen tek çözüm yolu,250 kontor alamam,müsait deilim demişsin ama en azından 100 kontor alabilirsen eğer kendi hattına yükle,hattın tekrar aktif duruma geçsin. boylelikle arkadaşa 250 kontorunu geri transfer edebileceğini düşünüyorum. :oke:
benim hattım aktif transfer kapalı:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Osnakli,yapacak tek şey o kontörü harcamadan 3 ayın dolmasını beklemektir.
Başka yol görünmüyor şimdilik.

Bosnalı86

Üye
hmm,okurken dikkat etmemişim. peki 444 0 535 müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirmeyi denedin mi? belki onlar transferini aktif eder,ya da bi türlü sana yardımcı olabilirler :hmmm

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Osnakli,yapacak tek şey o kontörü harcamadan 3 ayın dolmasını beklemektir.
Başka yol görünmüyor şimdilik.

ya abi öyle kilitlendim ki anlatamam.o hatta ki kontörleri harcadım ki 29tl'lik 8 saat kampanyasına geçeyim pazartesi günü.şimdi bu iş oldu takıldım kaldım...

--------------- Ekleme ---------------

hmm,okurken dikkat etmemişim. peki 444 0 535 müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirmeyi denedin mi? belki onlar transferini aktif eder,ya da bi türlü sana yardımcı olabilirler :hmmm
Aramadan buraya yazmayı denedim.belki çözüm olur diye...

Bosnalı86

Üye
walla gerçekten de karışık bi durummuş :hmmm aklıma başka bi yöntem gelmiyor malesef. bence müşteri hizmetlerine bi danış yine...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sevgili kardeşim. Şu dünyada yapılmayacak iş yok. Yeterli yolunu bul.
Gelelim senin derdine, sana yanlışlıkla kontör yüklenmiş,
çözüm-1
peki nereden yüklendi bu kontör, muhtemelen turkcell extra veya iletişim merkezlerinden yüklendi, o arkadaşa tekrar ulaş, yüklediği yer bayi ise, o bayiye giderek yükleme faturası ile birlikte durumu anlatsın, yanlış numaraya yüklendiğini ve geri almak istediğini söylesin, muhtemelen bir forum oluşturarak kontörü geri çekip gereken hatta yükleyeceklerdir.
çözüm-2
Eğer ki farklı yollardan yüklenmişse, önce müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, bir çare bulamazsan,
çözüm-3
mail yolla 1-2 gün içinde kesin sonuca ulaşırsın
mail yollama işini bilmiyorsan, senin ve arkadaşın numarasını ilet, kontörün yüklendiği saati de bildiren bir mesaj bırak profilime (PM kapalıdır) ben uygun bir dille yollarım.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim. Şu dünyada yapılmayacak iş yok. Yeterli yolunu bul.
Gelelim senin derdine, sana yanlışlıkla kontör yüklenmiş,
çözüm-1
peki nereden yüklendi bu kontör, muhtemelen turkcell extra veya iletişim merkezlerinden yüklendi, o arkadaşa tekrar ulaş, yüklediği yer bayi ise, o bayiye giderek yükleme faturası ile birlikte durumu anlatsın, yanlış numaraya yüklendiğini ve geri almak istediğini söylesin, muhtemelen bir forum oluşturarak kontörü geri çekip gereken hatta yükleyeceklerdir.
çözüm-2
Eğer ki farklı yollardan yüklenmişse, önce müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, bir çare bulamazsan,
çözüm-3
mail yolla 1-2 gün içinde kesin sonuca ulaşırsın
mail yollama işini bilmiyorsan, senin ve arkadaşın numarasını ilet, kontörün yüklendiği saati de bildiren bir mesaj bırak profilime (PM kapalıdır) ben uygun bir dille yollarım.
hocam saolun çözüm 2 işimize yaradı.ohh bee bu işi de başımdan attım.hepinize teşekkür ederim...

ViperRKO

ViperRKO

Üye
250 Kontörü adam nasıl sana yükleyenbiliyo ?
:S direk şifre yazıp gönderince kendi telefonuna gitmiyomu.

Kontor atsan 50mi 70mi ne atılıyo :S anlamadım hic valla.

haltie

haltie

Üye
250 kontor al yolla hak gecmemiş olur hem

yaren98

Üye
Bende bu konuda seni kutluyorum kardeşim bu yıllarda senin gibisini bulmak zor.Bence sen sana en yakın turkcell bayisine gidip bunu sormalısın inanmalısınki sana yardım edeckler.Bende size birşey soracaktım benim telefonuma turkcell'den mesaj geldi aynen şöyle;
Turkcell TL Ykleme Hattindan 250 Konbarapuan kazandiniz.Puanlarinizi Yuklemek Icin Ucretsiz 7554444 Turkcell TL Yukleme Hattini arayiniz.
Arkadaşlar sizce arıyımmı?bu günlerde insanlara böyle mesajlar gönderiyorlar sonra arıyorlar insanlar bir Alo deyince bütün kimlik belgelerine ulaşıyorlar.Bu doğrumudur benim için bana yardım için sizde biraz araştırma yaparmısınız?
Lütfen!!!