Turkcell güç kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane9559

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell güç kampanyası
Kampanyaya Turkcell’liler GÜÇ yazıp 2222’ye göndererek katılabilirler.
Gelecek ONAY mesajından sonra hatlarına tanımlanan 3 dakikalık ücretsiz çağrıyı ilk yurtiçi görüşmelerinde kullanabilirler.
Kampanyaya katılım için gönderilen SMS ücretsizdir.
Kampanya 7 Ekim 2010 tarihine kadar geçerlidir.
Daha da detaylı bilgi için adresini ziyaret edin :)

• Kampanyaya görüşme yapabilen bireysel Turkcell aboneleri katılabilir.
  • Hediye dakikalar ertesi gün sonu saat 00:00’a kadar Türkiye’de başlatılan yurtiçi çağrılarda Turkcell, sabit hatlar, diğer mobil operatörler yönüne ve sadece bir çağrı içerisinde kullanılabilir.
  • Hediye dakikalar ile roaming ve uluslar arası aramalar yapılamaz, özel servis numaraları (yarışma, oylama, sohbet vb.) ve kısa numaralı servisler aranamaz.
  • Kampanya süresi boyunca abone başına toplam katılım adedi 3’ü geçemez.
  • Toplam katılım 5 Milyon abone ile sınırlıdır.
  • Kampanya ile kazanılan dakikalar ticari amaçla kullanılamaz, devredilemez ve başka hatlara transfer edilemez. Kazanılan dakikalar hattın devri, borçtan dolayı kapanması, numara değişikliği durumlarında kullanılamaz.
  • Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararları ve mevzuatta meydana gelebilecek değişiklikler neticesinde kampanyalarında gerekli değişiklikleri yapar.

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve asigsasi

Nillowa

Üye
saol bilgi için

murat_ozcan

Üye
Teşekkürler

volkan1497

volkan1497

Üye
bilgi için saol ama turkcell niye böyle saçma sapan kampanyalar yapıyor anlamıyorum.3 dakikaymış....

Da®kness

Da®kness

Üye
Reklamlara çıkıyor ancak ben hala anlamış değilim. Kampanya şöyle bişey mi? kampanyaya katılan abone turkcell abonesi ve turkcell bedava 3 dakika veriyor. yanlış mı? :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

Kafamı karıştıran şeyse reklamda diğer operator abonelerine kıyak yapıyomuş gibi gösteriyor. Ya ben diğer operatörlerin abonelerine kullandırmazsam bu 3 dakikaları... Aslında şu sloganı koysa daha güzel olurdu '' 3 DAKİKALIK TURKCELL DEMO ÇAĞRI'' ve 3 dakika kullandıktan sonra çağrı tamamen kesilmden şöyle bir ses kaydı gelir ''Sayın diğer operatör abonesi lütfen Turkcell abone merkezine uğrayarak tam sürüm turkcell'li olunuz'' :ehe: Belki de böyle oluyordur...

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar ben bu konuyu payla$tim neden tekrar konuyu aciyorsunuz.Ben kampanya basladigi gun paylastim. Emege saygi...

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler,

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ben bu kampanyayla 45 dk konuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...