Turkcell Gizli Numara Engelleme - Gizli Numaradan Aranma Tarih Oldu. Olay...

Sponsorlu Bağlantılar

hayalet114

hayalet114

Üye
walla yıgıdo öldür ama hakkını yeme dıye bosuna demıyorlar:)helal olsun bu super oldu;)

keremerson

keremerson

Üye
TURKCELL işte yaawww:yuru

:bud::10numara::pro2::thumbup::good::alkis:heyo::pro:
:nargile:

kaanusyos

Üye
işte yenilikleri sewiyorum teknoloji bu

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Çok Güzel Bi Uygulama Bence Gene TURKCELL KALİTESİ:)

kurt bey

kurt bey

Üye
eferim turkcelle ayda yıılda işe yarar bişi yaptılar hemi faydalı hemi ÜCRETSİZ. hemde yapan turkcell çok ii yaw :)

targa911

Üye
eyvallah saol

fatos_87

fatos_87

Üye
vay bee gerçekten çok süper denedim ve oluyorr... çok tşk ederim

sonbela

sonbela

Üye
arkadaşlar wodafone de olmuyor bu kodla denedim fakat başka kod varmı bilemem ama yoktur adamlar seneler önce gizli mesajı cıkarttı yakında gizli mms cıkartır:D:D

west1915

Üye
teşekkürler :yuru:oke:

QxQ

QxQ

Üye
Yah keşke aveada da olsa. Çok çekiyorum gizli nolardan. Zaten cevap vermiyorum. Ama bir de neden cevap vermediğimi arayanlar bilsa fena olmazdı.

alikelek

Üye
eline emeğine sağlık

valecdianor

Üye
yaw kanka yaptık iptal edemiyoz

ST@RK!LL€R

ST@RK!LL€R

Üye
Sağol arkadaşım :)

Burak

Üye
Tsk. :p

hhhgggffff

Üye
arakdaşalar gizli numarayla ilgili hemen şunu söyliyeyim eski santrallerde ve uluslararasında kısıtlanmış olarak gelen hiç bir çağrıyı engelleyemiyoruz bu konuyla ilgili hmen bilgilendriyim sonra ben kısıtlamıştım niye olmadı demeyin
ödemeli aramayada kapattırmak isteyen arkadaşlar mesaj yoluyula ücretsiz bir şekilde kapatabilirler.
bunun için
ODEMELIKAPAT IC Açmak için ise ODEMELIAC IC yazıp 2222 ücretsiz olarak mesaj göndermeleri yeterli olacaktır.

emre_6795

emre_6795

Üye
saol

propiyonik

propiyonik

Üye
çok iyi olmuş ya en rahatsız olduğum olaylardan biri gizli numaradan aranmaktı teşekkürler paylaşım için :)

ibocan123

ibocan123

Üye
pahalı mahalı ama Turkcell bu tarz yenilikerle hep bir numara olmayı başarıyor ya hu :D

Üst Alt