Herkesi gizli numaradan arıyorum, nasıl düzeltebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Herkesi gizli numaradan arıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Cep telefonumun ayarı bozuldu ve herkesi arama yaptığımda gizli numaradan arama yapıyor. Herkesi gizli numaradan arıyorum çözümü nedir ve bu sorunu nasıl düzeltirim diyorsanız cevabına makalemizden erişebilirsiniz.

Turkcell Gizli Arama Servisi nasıl kapatılır?
Numara Gizleme ayarlarınızı yapılandırmak için Turkcell.com.tr üst menüdeki "Hesabım" sayfasına, Turkcell şifrenizle giriş yaparak ulaşabilirsiniz. açılan sayfanın sol kısmında yer alan "Ayarlarım" seçeneğinin altında "Çağrı Ayarlarım" sayfasından numara gizleme/gösterme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca, telefonunuzdaki "numara gizleme/gösterme" seçeneğinden telefon numaranızı yeniden gösterime açık hale getirebilirsiniz.

Vodafone Gizli Numaradan arama nasıl kapatılır?
CLIR KAPAT yazıp 7048'e SMS gönderip ardından arama yaptığınızda bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Eğer çözülmediyse telefonunuzdaki "numara gizleme/gösterme" seçeneğinden telefon numaranızı yeniden gösterime açık hale getirebilirsiniz.

Türk Telekom Gizli Numaradan arama nasıl kapatılır?
Bunun dışında numaranızın karşı tarafa görünüp görünmeyeceğini telefonunuzdan; Menü > Ayarlar > Arama ayarları > Numaramı göster kısmından istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
 


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Faydalı Bilgi Teşekkürler.
 

Misafir - 322657

Allah razi olsun
 


Üst Alt