turkcell fat. hattan data hatta tanımlanan internet hak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
turkcell fat. hattan data hatta tanımlanan internet hak
merhabalar,
faturalı hattımdan kontörlü data hatta 1 gb internet tanımlattım. parası faturalı hattan alınıp diğer data hatta da paket tanımlandı. bugün bir mesaj geldi telefonuma ;
-----------------
mesaj içeriği;
(xxxxxxxxx nolu hatta yüklediğiniz aylık 1 gb birlgisayardan internet paketi nin süresi dolmuşltur.Aylık 4 gb paketi , ücreti Bireysel hattınızdan tahsil edilerek her ay otomatik tekrar edecek şekilde hediye etmek isterseniz Hediye 4gb xxxxxxxxx yazıp 2222 ye gönderin) diye mesaj geldi.
----------------

bu ne anlama geliyor. ben istemeden aylık devam etmeyecek mi ? size soruyum istedim. olur ya belli olmaz hep paket tanımlanmaya devam eder . paramız heba olmasın.

iptal 1 gb yazıp gönderdim. tanımlanan paket yok dedi.

faturalı hattan data kontörlü hatta tanımladığımız aylık 1 gb net paketinin iptali için göndereceğimiz bir kodu yada numarası var mı? ( faturalı hattan data hatta tanımlarken interneti yeniden mesaj göndermedikçe devam edermi etmezmi bilemediğimden sormak istedim. devam ederse nasıl iptal edilebilir)

selman
konya

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Müşteri hizmetlerini arayınız. En detaylı bilgiyi oradan öğrenebilirsiniz.

plusnettr

plusnettr

Üye
Tekrarlı paketlerden almadıysanız her ay tanımlanmaz. Mesajda gelen 4GB açıklaması bir teklif olarak gelmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...