Turkcell En Uygun Öğrenci Tarifesi?

Sponsorlu Bağlantılar

AmickA

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell En Uygun Öğrenci Tarifesi?
Turkcell için en uygun öğrenci tarifesi hangisidir? Lütfen Yazarsanız Sevinirim.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Kampus...

AmickA

Üye
    Konu Sahibi
Peki Kampuslu Olmak İçin Ne Yapmalıyım? Ayrıcalıkları Neler? ve Her Ay 100 Kontör Yüklemek Gerekli mi?

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
gir araştır istersen
10 dak.1 kont.
3sms sonrası beleş
100 kont yükledgnde ayda 120 dk bedava
vs vs

Salihyet

Salihyet

Üye
Kampüs tabiki, fakat konuyu açan arkadaş nick'in çok hoşş :ehe

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
al normal kimliğini git

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım... Öğrenci olduğunu ispat eden herhangi bir belge al ve duğru Turkcell Extra ya... Ayrıca eğer 18 yaşından küçüksen velinle birlikte ya da velinden muvaffakatname alarak gitmen gerkir...

cool_eagle

Üye
soru bile tuhaf en fazla kıyak kime yapılır tabiki öğrencilere buda kampuscelle tekabul eder ;)
ayrıca den istediğin bilgiyi bulabilirsin?

AmickA

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Birde Şu Süper Tarifeyi NAsıl Kapatabilirim???

ilo53

ilo53

Üye
kampus tabıkı olmak ıcın nufuskagıdını turkcell ektraya gotur orda sana yardımcı olurlar

Pomenci

Üye
Arkadaslar Ben Sadece 1 Numarayla Doya Doya Konusmak İstiyorum Tarifelere Baktım Ancak Bana Göre Bi Tarife Yok Türkcellden Vazgecmek İstemıyorum Bana Bi Tarife Bulurmusunuz?:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Nickinin anlamı ne :D:D

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşlar yalnız kampüsün bu 120 dk olayı filan 28 şubat günü sona eriyor ve turkcell uzatma konusunda hala bi karar vernedi bi açıklama yok bilginize

Pomenci

Üye
Yauw mesela benim babam kontorluden faturalıya gecti 400 dakika ayda 27 ytl ödüyor bunun gibi bi tarife lazım lütfen yardımcı olun manitayı arayamıyorum:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

ysr86

ysr86

Üye
Yauw mesela benim babam kontorluden faturalıya gecti 400 dakika ayda 27 ytl ödüyor bunun gibi bi tarife lazım lütfen yardımcı olun manitayı arayamıyorum:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe
Kampuscell de 18 TL ile yaklaşık 1000 dk konuşabilirsin. gerçi bitmek üzere gibi gözüküyor ama uzatacaklarını umarak söylüyorum

Pomenci

Üye
msnmi eklermisin daha ayrıntılı konuşalım [email protected]
bu arada çok teşekkür ederim

Üst Alt