turkcell de artık sınırsız cepten ınternet paketi uygulamasını baslatsın!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
turkcell de artık sınırsız cepten ınternet paketi uygulamasını baslatsın!!!!
turkcell de artık sınırsız cepten ınternet paketi uygulamasını baslatsın!!!!:ağlarım::bann::angry::off::megafon::pro: turkcell dede duy sesimiziiii:bye2::heyo:

• Beğen
Tepkiler: legendaw, Necmati, jejep ve 1 kişi daha

jejep

jejep

Üye
inşallah başlatır

Necmati

Necmati

Üye
evet yaaa kıskanıyom diğer operatörleri dayanamıcam değiştircem en sonunda :off:

• Beğen
Tepkiler: mafyasenn
jejep

jejep

Üye
ben dayananamadım zaten taşıdım

Necmati

Necmati

Üye
iyi yaptın benimde aklıma yatıyo böyle giderse...

milestone

milestone

Üye
aylık 1gb (32 lira olan) tarifeye üyeyim geçen kotayı 3Mb aşmışım 18 lira gitti el insaf yani,

sınırsıza EVET :)

serhat-307

Üye
hangi firma veriyor sınırsız cepten intenetti ?

kemal21

kemal21

Üye
hangi operatör sınırsız veriyor fiyatı ne bunun

akan

Üye
vodafone 8tlye sınırsız

zeusahmet

zeusahmet

Üye
turkcell en azından bizim gibi öğrencileri düşün bize acı öğrenci belgesi getirelim bize internet imkanı sağla !

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar inat etmeyin vodafona gecin ayda 8 tl ye sinirsiz mobil internetin tadini cikartin..

Necmati

Necmati

Üye
harbi 8 liramı hemde sınırsız vaybe..
Turkcell de 100 mb 10 liramı ne...

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
turkcell in sonu yaklasıo her alanda diger operatorler turkcell i geçmiş durumda:ehe turkcell yetkilileri daha çekim güçleriyle avuna dursun:naughty::aha::nono:

levasinay

levasinay

Üye
turkcell daha hızlı ve daha fazla yerde cekiyor ama sınırsız olmaması kötü ben de annemin vodafone hattını kullanıyorum :ehe bir de turkcellin şirketlere süper kampanyaları var yıllık 51 tl ye 150 gb

safak1903

safak1903

Üye
    Konu Sahibi
Peşin olarakmi 51 tl veriyoruz:ah

eurowision

eurowision

Üye
Turkcell mi yapcak bunu? imkansızı istiyorsunuz bence ne kampanyası var paketi rezaletleşti iyice...Vodafone 'a geçin farkı görün anı yaşayın acı iğneyi unutun :D ;)

doljin

Üye
vodafone saglam bi kuruluş emin olun turkcell sadece trde ama vodafona dünyada sesini duyuruyor çok farklı bi kuruluş belli

byfrodo363

Üye
evet sınırsız cepnet paketi istiyoruz.

tayfoon

tayfoon

Üye
bu kadar sorun edecek ne varki sen turkcelli düşüncene geç vodafone olsun bitsin..:box birazda seni turkcell düşünsün...

Üst Alt